Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Atraktivne novosti v segmentu malih gospodinjskih aparatov in posode

17. 5. 2019; 11.56
Avtor: Promocijsko sporočilo
romana in domen

Direktorica Groupe SEB Slovenija ga. Romana Kancler in Domen Valič, tokrat v vlogi odličnega voditelja dogodka. foto: Promocijski material

Podjetje Groupe SEb je v Golf Klubu CUBO Smlednik predstavilo letošnje novosti blagovnih znamk Tefal, Rownta in Krups ter predstavilo nova člana v svoji družbi.

Podjetje Groupe SEB je tudi za letošnjo pomlad pripravilo vrsto atraktivnih novosti v segmentu malih gospodinjskih aparatov in posode blagovnih znamk Tefal, Rowenta in Krups, ter predstavilo novega člana v njihovi družbi, vrhunsko blagovno znamko WMF in Keiser.

Romana Kancler, direktorica SEB Slovenija, je v začetku maja v prijetnem ambientu Golf Kluba Smlednik s svojo ekipo poslovnim partnerjem ponovno predstavila najnovejše trende in novosti s področja praktičnih pomočnikov za dom.
S ponosom je najprej predstavila letošnja zmagovalca naziva Izbran produkt leta 2019, inovativno parno postajo Tefal Pro Express Ultimate, ki s svojo 'smart’ tehnologijo in edinstveno nastavitvijo vrste tkanine na ročaju likalnika uporabnikom zagotavlja brezhibne rezultate likanja in popolno nego različnih tkanin, tudi najbolj občutljivih materialov.
Kot drugega zmagovalca po izboru potrošnikov z omenjenim nazivom, je omenila še sesalnik Rowenta iz linije Silence Force Cyclonic, ki se ponaša s popolno kombinacijo moči in glasnosti.

Kasneje so na predstavitvi Rowenta sesalnikov dokazali, da je razvoj inovativnih pripomočkov njihov glavni atribut uspešnosti blagovne znamke. Letošnja novost je t.i. Rowenta Flex, vsestranski pokončni sesalnik 3v1, s pregibno sesalno cevjo za čiščenje še pod tako nizkim pohištvom, ter robotski sesalnik, danes že kot nepogrešljiv pomočnik pri vsakodnevnem čiščenju doma.

Širok izbor sesalnikov Rowenta, ki zaodovljijo še tako zahtevnega uporabnika.

Na letošnji predstavitvi so posebno pozornost namenili novi pridobitvi v družbi podjetja Groupe SEB, blagovni znamki WMF, sinonimu nemške kakovosti jedilnega pribora in posode, izdelanega iz vrhunskih INOX materialov, t.i. formule Cromargan ®. Temu se je v letošnjem letu pridružila še ponudba elegantnih malih gospodinjskih aparatov za vsak okus. V tej skupini izdelkov so s ponosom obeležili še 100 let blagovne znamke Kaiser, imenu vrhunskih kuhinjskih pekačev, ter ob tem jubileju predstavili atraktivno zlato linijo pekačev za pripravo različnih sladkih dobrot.
Da je zadišalo po dobri kavi, so na predstavitvi poskrbeli kavni aparati Krups, nemške blagovne znamke z več kot 60 - letno tradicijo vrhunske kvalitete. Kot zanimivo novost so prikazali linijo avtomatskih kavnih aparatov Krups Evidence s sodobnim pristopom k pripravi kavnih napitkov preko pametne spletne aplikacije, ki omogoča, da bo vaš izbran kavni napitek pripravljen točno ob določenem želen času, brez, da bi se ga dotaknili.

Direktorica Groupe SEB Slovenija ga. Romana Kancler in Domen Valič, tokrat v vlogi odličnega voditelja dogodka. foto: Promocijski material

Da so se gostje resnično dobro počutili, so poskrbeli še Domen Valič v vlogi voditelja dogodka in »Najhitrejši pek palačink« Aljaž Deu iz TV šova Štartaj Slovenije, ki je na posebnem WMF pekaču pripravljal slastne palačinke brez olja. 

Direktorica družbe SEB Slovenija Romana Kancler (četrta z desne) je kot izvrstna gostiteljica s svojo ekipo znova poskrbela za pestro, zanimivo in atraktivno predstavitev novosti blagovnih znamk Rowenta, Krups, Tefal in WMF, ki jo je spremljalo več kot 100 udeležencev.

WMF kvalitetna blagovna znamka z dolgoletno nemško tradicijo vrhunskih elegantnih izdelkov, idej tudi za poročno darilo.

Da lahko s Tefalovo likalno parno postajo Pro Express Ultimate nadvse hitro in izjemno lepo zlikaš različne vrste oblačil, so potrdili tudi potrošniki in jo izbrali za IZBRAN PRODUKT LETA 2019.

Ob predstavitvi kavnih aparatov, je resnično zadišalo po pravi okusni kavi, ki jo lahko pričara samo vrhunski aparat KRUPS z več kot 60-letno nemško tradicijo s področja tehnologije tovrstnih aparatov.

Ob visokem 100-tem jubileju blagovne znamke Kaiser so se posladkali še s torto, kot se za znamko vrhunskih pekačev tudi spodobi (od leve: Klavžar Vesna, podjetje Vendina, Matthias Probst, predstavnik WMF in Romana Kancler, direktorica Groupe SEB Slovenija) .

Ob zaključku so kot pika na I za dobro vzdušje poskrbele še odlične Jazz ladies, z večnimi slovenskimi melodijami.

Direktorica Groupe SEB Slovenija ga. Romana Kancler (četrta z desne) s svojo ekipo.

Direktorica Groupe SEB Slovenija ga. Romana Kancler (četrta z desne) s svojo ekipo.

prejšnji članek
Strasten poljub Tadeja Piška
Svet slavnih
Strasten poljub Tadeja Piška
naslednji članek
Tekačice 14. dm teka bodo dobrodelne
Zdravje
Tekačice 14. dm teka bodo dobrodelne