favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Slovenci pijemo najboljšo kavo

1. 12. 2020; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo

foto: Barcaffe

Dve zlati medalji za Barcaffè espresso!

Barcaffè ponosno nadaljuje niz uspešnih uvrstitev na mednarodnem testiranju okusov, ki poteka vsaki dve leti v Italiji. Tudi tokrat je osvojila medalji - in to kar dve - ter s tem ponovno potrdila svojo vrhunsko kakovost in upravičila sloves široko priljubljenih espresso kavnih mešanic v gostinstvu.

Slovenci pijemo najboljšo kavo

Barcaffè mešanice iz leta v leto osvajajo medalje in presegajo zahtevne kriterije, letos pa so svoji zbirki dodali še dve zlati medalji. Zavidljiv uspeh pa ni prišel čez noč. Več desetletij truda in nadstandardnih zahtev za kakovost ter uporaba najboljše surove kave iz različnih koncev sveta so pripomogli h gradnji blagovne znamke Barcaffè.

Kavni mešanici, ki sta osvojili medaljo sta Barcaffè Prestigio, kjer gre za malo močneje praženo kavo, bogatega in prefinjenega okusa s sadno noto agrumov in mehkobnim pookusom popečenega kruha ter Barcaffè Divino z izrazito aromo jasmina in citrusov, z značilnim pookusom po smrekovih vršičkih in žlahtnih začimbah.

Mednarodno testiranje okusov različnih vrst in blagovnih znamk kave poteka v Italiji, že od leta 2006, vsaki dve leti. Ocenjevalci kavne napitke ocenjujejo na osnovi določenih kriterijev, med katerimi so zaokroženost okusa, intenzivnost arome, struktura in obstojnost pene. Kava Barcaffè je nosilec že 8-ih zlatih medalj s preteklih International Cafee Cup Tasting tekmovanj, letos tej kolekciji dodaja še dve novi zlati medalji.

prejšnji članek
So ti izpuščaji znak za atopijski dermatitis?
Zdravje
So ti izpuščaji znak za atopijski dermatitis?
naslednji članek
Presenečenje: Anej Piletič (BQL) tik pred poroko!?
Svet slavnih
Presenečenje: Anej Piletič (BQL) tik pred poroko!?