bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

jansa kucan slapar zupan jadrnica sinji galeb 1993 bobo 4 Reporter.si

Našli smo fotografije, ki dokazujejo, da je ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

exploding head Odkrito.si

Vam je že kdaj eksplodirala glava?

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

Slovenci pijemo najboljšo kavo
| Oglasno sporočilo

Slovenci pijemo najboljšo kavo

Barcaffe

Dve zlati medalji za Barcaffè espresso!

Barcaffè ponosno nadaljuje niz uspešnih uvrstitev na mednarodnem testiranju okusov, ki poteka vsaki dve leti v Italiji. Tudi tokrat je osvojila medalji - in to kar dve - ter s tem ponovno potrdila svojo vrhunsko kakovost in upravičila sloves široko priljubljenih espresso kavnih mešanic v gostinstvu.

Slovenci pijemo najboljšo kavo

Barcaffè mešanice iz leta v leto osvajajo medalje in presegajo zahtevne kriterije, letos pa so svoji zbirki dodali še dve zlati medalji. Zavidljiv uspeh pa ni prišel čez noč. Več desetletij truda in nadstandardnih zahtev za kakovost ter uporaba najboljše surove kave iz različnih koncev sveta so pripomogli h gradnji blagovne znamke Barcaffè.

Kavni mešanici, ki sta osvojili medaljo sta Barcaffè Prestigio, kjer gre za malo močneje praženo kavo, bogatega in prefinjenega okusa s sadno noto agrumov in mehkobnim pookusom popečenega kruha ter Barcaffè Divino z izrazito aromo jasmina in citrusov, z značilnim pookusom po smrekovih vršičkih in žlahtnih začimbah.

Mednarodno testiranje okusov različnih vrst in blagovnih znamk kave poteka v Italiji, že od leta 2006, vsaki dve leti. Ocenjevalci kavne napitke ocenjujejo na osnovi določenih kriterijev, med katerimi so zaokroženost okusa, intenzivnost arome, struktura in obstojnost pene. Kava Barcaffè je nosilec že 8-ih zlatih medalj s preteklih International Cafee Cup Tasting tekmovanj, letos tej kolekciji dodaja še dve novi zlati medalji.