maska, silhueta, moški, zaščita Svet24.si

Po sporu zaradi maske ustrelil uslužbenca ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Z odlokom o nujnosti pogoja PCT ni mogoče ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš iz Metelkove

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Prekrašni kolački za prekrašne trenutke
| Oglasno sporočilo

Prekrašni kolački za prekrašne trenutke

Kraš predstavlja osem okusov novih PreKrašnih kolačkov. So hrustljavi, stopijo se v ustih, so polni energije in čudovito stojijo na policah trgovin. Izberite svojega najljubšega! Zbudite se, nagradite se, posladkajte se…In ne pozabite: Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

Pozabite na dolge hvalnice, kako se neustavljivo topijo v ustih, na pretirane opise o njihovi popolni krhki teksturi in na poveličevanje njihovega natančno odmerjenega nadeva. Iz Kraševe tovarne prihajajo kolački, ki so preprosto - PreKrašni.

Seveda bi morali zdaj v tem delu besedila pisati o super kakovosti novih piškotkov, ki bodo vsakomur polepšali dan s koščki energije in užitka. Lahko bi, pa ne bomo. Zakaj? Ker vemo, da bo vsak izbral svojega PreKrašnega in mu bo vse v trenutku jasno. Če je dan prežet s trenutki, zakaj le ti ne bi bili PreKrašni? Kakršen kolaček, takšen trenutek. PreKrašen.

PreKrašni kolački zagovarjajo ljubezen in strpnost, zato so v različnih okusih in različnih barvah, da zadovoljijo najbolj prefinjene brbončice. V svetu, ki spodbuja odličnost, hitrost in nenehno potrebo po doseganju še večjih in boljših ciljev ter vlaganju v prihodnost, PreKrašni poudarjajo, da je čas, da se vsi vsaj za trenutek ustavimo v tej, edinstveni, sedanjosti in uživamo v trenutku, PreKrašnem trenutku. PreKrašnost je občutek, ko si sproščen, ko ni več pomembno, ali na sestanek zamujaš dve minuti, ali se barva majice ujema z vzorcem na čevljih in ali je tvoja nova bela srajca umazana z malo fine in okusne čokolade. V novem svetu PreKrašnega trenutka se sprijaznimo z dejstvom, da je bela srajca kot nalašč za madeže in da, če je na njej že madež - naj bo sladek madež, s čokolado ali brez. PreKrašnost je nekaj, kar si vsak posameznik izbere sam, in tu pridejo PreKrašni kolački, da nas opomnijo, da je v vsakem trenutku mogoče najti nekaj pozitivnega - tisti PreKrašni trenutek, ko dojamemo, da je življenje lepo, da ni treba komplicirati in da je preprostost pot do miru in sreče.

PreKrašni so na voljo v osmih različnih okusih, zato lahko vsakdo izbere svojega, s katerim bo ustvaril svoj PreKrašen trenutek. Kolački s sončničnimi semeni in sezamom, s koščki temne čokolade, s koščki mlečne čokolade in arašidi, prelitimi s čokolado, z nadevom limoninega okusa, z jabolčnim nadevom, z višnjevim nadevom, s kakavovim nadevom in z nougat nadevom – vsak je na svoj način PreKrašen. Na voljo so v pakiranjih od 200 do 220 gramov, PreKrašno pa stojijo na policah vseh večjih trgovin v Sloveniji.