900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Mlinotest išče malega Mlinochefa – glasujte tudi vi!

10. 5. 2022; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
oš vipava pašta-72

Strokovna komisija na obisku na OŠ Draga Bajca Vipava

V sklopu Pašta Fešte, ki se bo 28. maja odvila na Lavričevem trgu v Ajdovščini, se bosta v finalnem tekmovanju za naziv Mlinochef pomerili najboljši osnovnošolski ekipi.

Tekmovanje Mlinochef, ki je namenjeno otrokom od 5. do 9. razreda, je Mlinotest zasnoval z željo po spodbujanju kakovostnega prehranjevanja med mladimi, preko zdrave tekmovalnosti pa želi hkrati spodbujatu tudi njihovo kulinarično ustvarjalnost.

V prvem delu predtekmovanja, ki se je odvijalo od 11. aprila do 3. maja, je strokovna komisija v sestavi priznanih kuharskih chefov Julijane Krapež in Denisa Ibrišimovića ter strokovnega sodelavca podjetja Mlinotest obiskala štiri osnovne šole in ocenila skupno dvanajst ekip.

Drugi del predtekmovanja, ki se pričenja v tem tednu, pa pri izboru najboljših ekip upošteva mnenje občinstva. Od 9. do 16. maja namreč poteka javno glasovanje na Facebook strani podjetja Mlinotest, kjer lahko s preprostim všečkom glasujete za vašega favorita tudi vi. Najboljši ekipi, ki bosta s strani strokovne komisije in javnega glasovanja dobili največ glasov, se bosta v finalnem tekmovanju v živo pomerili na Pašta Fešti. Zmagovalca poleg laskavega naslova čaka individualno mentorstvo pod vodstom chefa Denisa Ibrišimovića v njegovi  gostilni Podfarovž.

prejšnji članek
Pokaži mi svoje roke in povem ti, kako zdrav si
Zdravje
Pokaži mi svoje roke in povem ti, kako zdrav si
naslednji članek
Meditacija vam pomaga na več ravneh
Zdravje
Meditacija vam pomaga na več ravneh
#nasazenazenska
nasazenazenska