nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Bradley Cooper z novo pomembno vlogo

19. 11. 2022; 04.59
Avtor: K.M.
Bradley Cooper

Bradley Cooper foto: Profimedia

Zaigral bo v novem Spielbergovem filmu.

Ameriški igralec Bradley Cooper bo zaigral v novem filmu Stevena Spielberga. Film bo temeljil na liku Franka Bullitta, policista iz San Francisca, ki ga je leta 1968 v akcijskem trilerju upodobil Steve McQueen. Scenarij za film, ki nastaja pod okriljem produkcijske hiše Warner Bros, bo delo Josha Singerja, piše filmska revija Variety.

Vsebina še ni znana

Čeprav podrobnosti novega filma še niso znane, bo imel tokratni protagonist po pisanju Varietyja drugačne naloge od svojega predhodnika v filmu Bullitt režiserja Petra Yatesa, ki je temeljil na romanu Roberta L. Fisha Mute Witness iz leta 1963.

Producent

Steve McQueen je v vlogi, ki je postala njegova najznamenitejša, upodobil detektiva, ki je preiskoval smrt obveščevalca mafije. Film je znan po tem, da vključuje enega najbolj kultnih avtomobilskih pregonov v zgodovini kinematografije, v katerem je McQueen sam izvajal kaskaderske podvige v prirejenem Fordu Mustang. Film, ki je prejel oskarja za najboljšo montažo, je postal velika uspešnica, saj je v kino blagajne prinesel kar 42 milijonov dolarjev, so spomnili pri Varietyju.

To ne bo prvo sodelovanje med Spielbergom in Cooperjem, ki bo tudi eden od producentov filma. Pod okriljem Netflixa so maja začeli snemati biografski film o Leonardu Bernsteinu, ki ga bo upodobil Bradley Cooper, ki je tudi režiser filma in z Joshom Singerjem soavtor scenarija. Režijo filma je Cooperju odstopil Spielberg, ki pa ostaja eden od producentov filma.

prejšnji članek
Sebastian Cavazza se je vrnil v gledališče
Kultura
Sebastian Cavazza se je vrnil v gledališče
naslednji članek
Granatno jabolko slovi kot eliksir mladosti
Zdravje
Granatno jabolko slovi kot eliksir mladosti