Kultura
 

Oddaja Jutro na Planetu bo trkala na vrata gledalcev

14. 8. 2024; 22.00
Avtor: V.M. / PR
Jutro na Planetu

Jutro na Planetu foto: Planet TV

Priljubljena jutranja oddaja Jutro na Planetu se v ponedeljek vrača z novo sezono. A tokrat bo nekoliko drugačna.

"V novi sezoni oddaje Jutro na Planetu bomo potrkali tudi na vaša vrata in pogledali, kaj za njimi počnete vi. Seveda vas bomo ob tem tudi nagradili. Poleg tega v novi sezoni ne bomo pozabili na vaše zdravje in zdrav način življenja. Predstavili vam bomo tudi ideje, kam se lahko odpravite na izlet,  da vam ne bo doma preveč dolgčas," je presentil urednik in voditelj oddaje Igor Krmelj.

Na sporedu od ponedeljka, 19. avgusta

Oddaja Jutro na Planetu bo z vami tudi to sezono od 8. do 10. ure. Z vami bodo trije voditeljski obrazi, ki vam lepšajo jutra: od ponedeljka do četrtka Suzana Kozel in Igor Krmelj, ob petkih pa Manja Stević. Prva oddaja bo v ponedeljek posvečena tako športu, kuhanju, kot aktualni problematiki. Med drugim boste izvedeli tudi, kakšne programske novosti vas to jesen čakajo na Planetu.

Kaj bo dobrega?

Letošnje poletne dni so popestrile izjemne predstave športnikov. Dogodkov kar ni zmanjkalo. Od nogometnega Eura do veličastne dirke po Franciji. Dogajanje pa je seveda okronala olimpijada. Kot običajno, v ospredju niso bili zgolj športni dosežki, pač pa so se ti pomešali s škandali, govoricami in pogosto dvomljivimi gestami. Športni dogodek pa seveda to ni brez - navijačev. Z nami bo najslavnejši med njimi - Aleksander Javornik.

Izteka se vrhunec poletne dopustniške sezone in kmalu bo začela veljati pravica do odklopa, zato bomo spregovorili tudi o tem. Ta naj bi pripomogla k boljšemu ločevanju med zasebnim in poklicnim življenjem, kar blagodejno vpliva na naše zdravje in počutje. V kolikšni meri je to zaveza delodajalca in koliko smo za to odgovorni sami? Na ljubljanskih ulicah smo preverili, kakšno je mnenje mimoidočih.

Govorili pa bomo tudi o postrežbi vode iz pipe. Gotovo ste se že znašli v položaju, ko ste morali v lokalu plačati za vodo iz pipe ali pa te sploh niste dobili in so vam postregli ustekleničeno vodo. Da brezplačna postrežba vode iz pipe ne bi bila odvisna le od dobre volje gostinca, si prizadeva Zveza potrošnikov. Zagnali so kampanjo, s katero želijo zapisati v zakon, da bi vodo iz pipe stregli povsod in brezplačno. Naša novinarka je poizvedovala, kakšne so vaše izkušnje z razpoložljivostjo pitne vode v lokalih.

V goste pa prihaja skupina, ki bo kmalu praznovala 30 let obstoja in so gostovali že tako na rock festivalih, kot tudi v Cankarjevem domu. Kdo so, pa preverite v ponedeljek zjutraj.

prejšnji članek
Nekatere ženske vrhunec doživijo že samo s tem dejanjem
Odnosi
Nekatere ženske vrhunec doživijo že samo s tem dejanjem
naslednji članek
Prelepa romantična pesem slovenske pevke navdušila poslušalce
Kultura
Prelepa romantična pesem slovenske pevke navdušila poslušalce
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.