Kultura
 

Podelitev zlatih globusov bo vodila izjemno predrzna komedijantka

29. 8. 2024; 17.00
Avtor: STA
Screenshot_8

Ameriška igralka in komičarka Nikki Glaser foto: max

Predsednica združenja, ki podeljuje zlate globuse, meni, da je Nikki Glaser komedijantka, ki je s svojim drznim humorjem kot nalašč za to prireditev. Prisluhnite šalam komičarke in presodite, ali morebiti le ni preveč predrzna.

Ameriška igralka in komičarka Nikki Glaser bo januarja prihodnje leto vodila podelitev zlatih globusov. Po besedah Helen Hoehne, predsednice združenja, ki podeljuje zlate globuse, je Glaser komedijantka, ki je s svojim drznim in neizprosnim humorjem kot nalašč za to prireditev.

Glaser je svojo "sanjsko nalogo" označila kot zahtevno. Dogodek poteka v živo, je nepredvidljiv in v prisotnosti največjih hollywoodskih zvezdnikov, "ki se lahko napijejo, medtem ko sedijo poleg svojih bivših partnerjev", se je pošalila. Kot je dodala, želi nadaljevati tradicijo komikov Rickyja Gervaisa, Tine Fey in Amy Poehler, ki so znani po svojih zajedljivih šalah.

Glaser je znana kot stand-up komičarka, podcasterka in voditeljica pogovornih oddaj. V manjših vlogah je zaigrala v nekaj televizijskih serijah in komedijah, denimo v Dating Queen.

82. podelitev filmskih in televizijskih nagrad zlati globus bo 5. januarja 2025 na Beverly Hillsu. O dobitnikih bo glasovalo približno 300 novinarjev z vsega sveta.

prejšnji članek
Poglejte ob kom se Gwyneth Paltrow vrača na velika platna!
Svet slavnih
Poglejte ob kom se Gwyneth Paltrow vrača na velika platna!
naslednji članek
Navade, ki pospešijo staranje
Zdravje
Navade, ki pospešijo staranje
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.