pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Razkrite lepotne skrivnosti Cindy Crawford

11. 9. 2016; 09.00
Avtor: Agata Rakovec Kurent
Razkrite lepotne skrivnosti
Le malo žensk je na tem svetu, ki so pri 48 letih videti tako fantastično kot nekdanja vrhunska manekenka Cindy Crawford.

Zdaj je razkrila nekaj skrivnosti svoje lepote. Vsak dan zajtrkuje proteinski napitek, za kosilo pojé solato s piščancem, večerja pa suši. Po navadi pije zgolj vodo, ker so druge pijače polne skritih kalorij.

Za spletno stran Into the Gloss se je razgovorila tudi o lepotnem znamenju, ki je njen zaščitni znak. V mladosti nad njim ni bila navdušena in sestre so jo prepričevale, da je grdo, zato si ga je želela odstraniti, vendar jo je ustavila mama. »Rekla mi je: 'Veš, kakšno je videti tvoje znamenje, ne veš pa, kakšna bo brazgotina, ko si ga boš odstranila',« je spomin obudila Cindy.

Priznala je tudi, da je bila na začetku manekenske kariere precej nespretna pri ličenju: »Mama se ni nikoli ličila. Uporabljala je le milo, niti losjona ne. Nikoli ni šla na depilacijo bikinija – preprosto ni bila takšna. Ker smo bili brez denarja, ga ni zapravljala za lepotičenje ali kozmetiko.« V osemdesetih, ko je Cindy začenjala kariero, za manekenke niso skrbeli vizažisti in frizerji, zato se je naučila ličiti tako, da je opazovala druga dekleta in jih posnemala.

prejšnji članek
Od čeladastih pričesk do naravnega videza
Svet slavnih
Od čeladastih pričesk do naravnega videza
naslednji članek
Kateri tip ženske ste?
Odnosi
Kateri tip ženske ste?