reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Poenostavite vsakdanjo rutino čiščenja obraza!

13. 7. 2016; 08.46
Avtor: K. Š.
woman-with-beautiful-skin
Pot do lepe kože se prične z učinkovitim čiščenjem obraza in rednim odstranjevanjem ličil.

Garnier je z željo, da bi olajšal življenje žensk in poenostavil vsakdanjo rutino čiščenja obraza, formuliral izdelek, ki brez drgnjenja odstranjuje ličila, čisti in pomirja kožo obraza.

Micelarna voda Garnier za čiščenje obraza osvaja ženske po vsem svetu zaradi svoje enostavnosti in učinkovitosti.

PRVA DVOFAZNA MICELARNA VODA GARNIER Z OLJEM
Garnier je izboljšal svojo tehnologijo čistilcev obraza in lansiral svojo prvo Dvofazno micelarno vodo z oljem: Ta učinkovito raztaplja tudi vodoodporna in močnejša ličila intenzivnih odtenkov, medtem ko odstranjuje nečistoče z obraza z eno potezo in brez drgnjenja. Nežna je tudi do najobčutljivejše kože obraza.

KO SE OLJNI ČISTILCI SREČAJO Z MICELARNO TEHNOLOGIJO:
NI VEČ POTREBE PO DRGNJENJU OBRAZA PRI ODSTRANJEVANJU LIČIL

Garnier združuje moč arganovega olja, prečiščevalnih delcev olja in učinkovitih micelov. Miceli, ki delujejo skupaj, kot magnet odstranjujejo ličila, nečistoče in sebum. Olje raztaplja komponente vodoodpornih in močnejših ličil, kar omogoča, da ličila preprosto »spolzijo« s kože, trepalnic in ustnic. Pri pretresanju steklenice se komponente mešajo in ustvarjajo učinkovito formulo, ki nežno odstranjuje tudi najodpornejša ličila, kožo pa pušča mehko in dišečo brez mastnih sledi.

NOVA SENZACIONALNA IZKUŠNJA:
ARGANOVO OLJE ZA DODATEN UŽITEK
Inovativna formula Dvofazne micelarne vode z oljem vas bo navdušila. Obogatena je s pomirjevalnim arganovim oljem in cvetličnimi dišavnimi notami, ki prebujajo vaša čutila, medtem ko nudijo občutek svežine micelarne vode. Odstranjuje ličila enostavno in hitro, koža po njej pa ostaja mehka, brez občutka zategnjenosti in mastnih sledi. Preprečuje izsuševanje kože in ponuja dodatno »nego« v rutini odstranjevanja ličil in čiščenja obraza.

Čiščenje obraza z vodo in navadnim milom 1 ni najbolj primerna rešitev za odstranjevanje nečistoč z obraza, ker je lahko milo preveč agresivno za nežno kožo obraza in jo lahko tako izsuši in poruši njeno pH vrednost. Takšna metoda čiščenja obraza prav tako ne zadostuje za odstranitev vseh sledi ličil in nečistoč.

Micelarna voda Garnier predstavlja rešitev za enostavno, a učinkovito čiščenje obraza. Garnier v svoji kolekciji ponuja micelarne vode za različne tipe kože, pri čemer uresničuje njihove posebne potrebe.

prejšnji članek
Slavna igralka spet zasačena zgoraj brez
Svet slavnih
Slavna igralka spet zasačena zgoraj brez
naslednji članek
Brez trde kože
Moda&Lepota
Brez trde kože