Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Slavna mama pokazala strije in navdušila ženske!

18. 8. 2016; 02.27
Avtor: C. R.
Chrissy Teigen

foto: Profimedia

Ni skrivnost, da zvezdnice retuširajo tudi tiste fotografije, ki jih objavljajo na družbenih omrežjih, vendar znana manekenka ne sodi mednje.

Chrissy Teigen slovi po svojem ostrem jeziku in iskrenosti, ki jo mnogi obožujejo. Medtem, ko bodo številne znane mame naredile vse, da bi prikrile tudi najmanjšo nepopolnost na svojem telesu, 30-letni manekenki to ne pade na pamet.

Chrissy je pred štirimi meseci rodila hčer Luno. Že med nosečnostjo je odkrito spregovorila o vseh spremembah na svojem telesu in še vedno ostaja iskrena.

Na snapchatu je tako objavila video, v katerem se na manekenkinem telesu opazijo strije. Imam potočke na stegnih, je videoposnetek podpisala Chrissy, njena poteza pa je požela odobravanje številnih žensk.

Strije so normalen pojav v njeni družini, trdi lepotica. "Imam jih na zadnjici in na stegnih. Mojemu možu je vseeno zanje in najbrž ne bi bila tako samozavestna, če ne bi bilo tako. Med nosečnostjo sem bila zaskrbljena zaradi trebuha in vedela sem, da bi morala s tem kaj narediti. Ampak enostavno si morate pustiti čas in sprejeti, da ste rodili otroka. Potrebovali ste devet mesecev, da naberete nove kilograme in ne bodo takoj izpuhteli in to je v redu. Uživajte s svojim otrokom in nikar ne norite zaradi vašega videza," je izjavila pred porodom.

prejšnji članek
Če je otrok hiperaktiven, ste si krivi sami!
Zdravje
Če je otrok hiperaktiven, ste si krivi sami!
naslednji članek
Znana voditeljica hudo bolna, bojijo se najhujšega
Svet slavnih
Znana voditeljica hudo bolna, bojijo se najhujšega