nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana voditeljica hudo bolna, bojijo se najhujšega

18. 8. 2016; 02.06
Avtor: K.A.
Charlie Webster
Družina in prijatelji se bojijo, da se ne bo uresničilo najhujše.

Angleška televizijska voditeljica Charlie Webster se je odločila, da se bo na letošnje olimpijske igre v Rio de Janeiro odpravila s kolesom. Svojo pot je začela v Londonu in nato kolesarila skozi Francjio, Španijo in Portugalsko, od tam pa je poletela v Rio. Prevozila je skoraj 5000 kilometrov v humanitarne namene, nato pa se je 6. avgusta prvič soočila z zdravstvenimi težavami. Zdravniki so najprej pomislili, da gre za dehidracijo, saj je bila za njo izjemno naporna kolesarska tura. Kasneje se je izkazalo, da gre za težko bakterijsko infekcijo, malarijo. Na Twitterju je nato zapisala: "Šest tednov na kolesu me je pripeljalo do tega. Težka dehidracija in še infekcija. Zame danes ni najboljši dan," zapisala na svojem Twitterju.

Kaj kmalu se je njeno zdravstveno stanje še poslabšalo in voditeljica je trenutno v zelo slabem zdravstvenem stanju. "Charlie se trenutno bori za življenje, vsi smo povsem iz sebe," je prijatelj dejal britanskemu tabloidu The Sun. "Zdravniki so pri njej odkrili zelo redko obliko malarije."

Websterjeva je znana po svojih humanitarnih akcijah in v preteklosti je zbrala že na tisoče funtov za pomoč družinam v stiski.

prejšnji članek
Slavna mama pokazala strije in navdušila ženske!
Moda&Lepota
Slavna mama pokazala strije in navdušila ženske!
naslednji članek
To je jedilno olje, ki povzroča raka!
Kulinarika
To je jedilno olje, ki povzroča raka!
#obraziavenija
obraziavenija