dada jerovsek Odkrito.si

Vse ljubezni znane slovenske podjetnice

William in Kate Svet24.si

Skrivnost vojvodinje Kate

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 27. aprila

FOTO2 Tito Svet24.si

Titove poslednje besede in kaj mu je vzelo ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

natasa gorenc Njena.si

Si predstavljate Natašo Gorenc v elegantni ...

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

To je obleka, ki si jo želijo vse
| K.M.

To je obleka, ki si jo želijo vse

Navdušila je številne svetovne zvezdnice in modne navdušenke.

Do gležnjev segajoča rumena obleka z dolgimi rokavi in volančki na njihovih zaključkih je obnorela modni svet in tudi številne svetovne zvezdnice. Gre za obleko pomladne kolekcije modne znamke TIBI, ki jo je ustanovila Amy Smilovic

Blagovna znamka sega že vse v leto 1997, ko se je vse začelo z majhno kolekcijo sodobnih oblek. Zdaj pa na leto izdajo kar 11 različnih kolekcij in se uvršajo v kategorijo visoke mode, vse skupaj pa zaključijo še s celovito linijo modnih čevljev. Vseeno pa takšnega odziva, kot so ga dobili na to rumeno obleko, še ni bilo. 

1d17457c9035f4bae18c73c8988274c3.jpeg

Pri modni znamki obleko opisujejo kot ultimativno ženstveno obleko, ki zagotavlja ravno dovolj prekrivanja, da ob tem še vedno poveličuje žensko postavo. Šlo naj bi za obleko sezone. Občutljiv material je odlično dodelan s številnimi podrobnost na rokavih, manšetah in robovih, ki skupaj ustvarijo 'cvetoč' občutek. Hkrati pa je pravi 'bum' nastal tudi zaradi barve obleke, saj gre za eno izmed najbolj priljubljenih barv tokratne sezone, ki naj bi iz trgovin končno izrinila pastelno roza odtenke. 

7885bc0ed03b820b6a508541d4d6b376.jpeg

Ravno ta obleka je že prepričala številne svetovne zvezdnice in modne poznavalke. Med njimi sta recimo modni blogerki Aimee Song in Camila Coelho, ki sta se v isti obleki celo pojavili na modni reviji. Ali pa supermodel Karolina Kurkova in celo hrvaška glasbena zvezdnica Severina, ki je znana po svojem prefinjenem modnem okusu.

Seveda pa svetovna priljubljenost in prepoznavnost zahteva tudi svojo ceno. Le-ta pa ni tako zelo prijetna za vsakodnevne potrošnice. Na uradni spletni strani cena znaša 995.00 dolarjev, kar nanese približno 804 evre.