stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Modni trendi, ki jim močnejši ne bi smeli slediti

9. 5. 2018; 02.00
Avtor: A.K.
moda

foto: Profimedia

Če ne želite izgledati močnejši kot ste v resnici, se izognite tem 4 modnim trendom.

S pravo izbiro oblačil, ste lahko videti veliko mlajši, bolj vitki in bolj atraktivni. Nekateri modni kosi pa nam ne pomagajo pri doseganju takšnega videza, to so ti štirje modni trendi.

Prozorni in mrežasti kosi oblačil

Pod prozornimi in mrežastimi oblačili ni možno ničesar skriti, še več, takšna kombinacija bo poudarila vse vaše napake, ki se jih trudite skriti. Vendar to še ne pomeni, da nikoli ne boste mogli nositi takšnih oblačil. Ta trend lahko namreč malo priredite, da bi ustrezal tudi vaši postavi. Npr., pod prozorno bluzo oblecite bombažno majico v kožni barvi.

Oversized oblačila

Široka oblačila, ki so trendi že nekaj sezon, vizualno doda nekaj kilogramov vsakomur, ki jih nosi. Če ne želite izgledati debelejši kot ste v resnici, se odpovejte širokim oblekam in kombinacijam z dvema kosoma oversized oblačil. Izberite si en kos, npr., pulover in ga kombinirajte h ozkim oblačilom, recimo oprijetim kavbojkam.

Živahni vzorci

Letos so »in« cvetlični vzorci, kapljice, pikice, črtice, tigrasti in leopardji vzorci, vsi ti vzorci pa nam zagotovljeno dodajo še nekaj kilogramov, sploh če jih nosite med seboj kombinirani in če ste od glave do pet odeti v vzorce. Raje jih nosite na čevljih in modnih dodatkih, če pa se mu ne morete upreti, pa si izberite en kos, ki ga nato kombinirajte k nevtralnim oblačilom.

Rumena barva in barva sivke

Ti dve barvi vam zagotovljeno dodata nekaj kilogramov, k sreči pa tudi ogromno modnih dodatkov v teh barvah, zato se jim ne rabite popolnoma izogniti.

prejšnji članek
Priprave na dm tek za ženske: kaj vam lahko služi kot spodbuda pri tekaških treningih?
Zdravje
Priprave na dm tek za ženske: kaj vam lahko služi kot spodbuda pri tekaških treningih?
naslednji članek
Obvezna oprema letošnjega poletja
Moda&Lepota
Obvezna oprema letošnjega poletja