tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Naj bo poletje modno in udobno
| Promocijski material

Naj bo poletje modno in udobno

Pred nami je vroča modna sezona, ki bo polna barvite, lahkotne in udobne obutve. In katera je najbolj idealna obutev za udobno preživljanje prostega časa na morju, v mestu ...

Pred nami je vroče poletje, ki kliče po lahkotni in udobni obutvi. CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, je z novo poletno kolekcijo obutve pripravil barvit in moden skok v vroče mesece. V sveži modni kolekciji predstavlja nove poletne trende Crocs obutve, ki iz udobja vedno bolj vstopa v svet mode. Kolekcija se osredotoča na pet glavnih stilov za to sezono, ki so LiteRide Clog, Swiftwater Sandal, Isabella Sandal, Classic Clog in Crocband Clog.

Vse od kultnih coklov, modnih in trendi sandalov, japonk in letos še kako popularnih natikačev. V tako celoviti kolekciji bo vsak našel popoln poletni čevelj zase, ki mu bo nudil neverjetno udobje in edinstvenost, kar je v samem bistvu znamke Crocs. Ko nam je v naših čevljih udobno, lahko namreč počnemo vse, kar si želimo – v to je prepričana tudi priljubljena igralka Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka v kampanji 'Come as you are' (Bodi kar si).