stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Naj bo poletje modno in udobno

2. 6. 2018; 03.30
Avtor: Promocijski material
CROCS Isabella sandal_etno
Pred nami je vroča modna sezona, ki bo polna barvite, lahkotne in udobne obutve. In katera je najbolj idealna obutev za udobno preživljanje prostega časa na morju, v mestu ...

Pred nami je vroče poletje, ki kliče po lahkotni in udobni obutvi. CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, je z novo poletno kolekcijo obutve pripravil barvit in moden skok v vroče mesece. V sveži modni kolekciji predstavlja nove poletne trende Crocs obutve, ki iz udobja vedno bolj vstopa v svet mode. Kolekcija se osredotoča na pet glavnih stilov za to sezono, ki so LiteRide Clog, Swiftwater Sandal, Isabella Sandal, Classic Clog in Crocband Clog.

Vse od kultnih coklov, modnih in trendi sandalov, japonk in letos še kako popularnih natikačev. V tako celoviti kolekciji bo vsak našel popoln poletni čevelj zase, ki mu bo nudil neverjetno udobje in edinstvenost, kar je v samem bistvu znamke Crocs. Ko nam je v naših čevljih udobno, lahko namreč počnemo vse, kar si želimo – v to je prepričana tudi priljubljena igralka Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka v kampanji 'Come as you are' (Bodi kar si).

prejšnji članek
Ta modni kos je letošnje poletje obvezen!
Moda&Lepota
Ta modni kos je letošnje poletje obvezen!
naslednji članek
Ranko Babić drugič postal očka!
Svet slavnih
Ranko Babić drugič postal očka!