stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Čutni preplet zapeljivih linij

18. 2. 2019; 05.15
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova s kolekcijo Lencia Alpha

Nadiya Bychkova foto: Promocijski material

Novi kolekciji sta očarali tudi prelestno plesalko Nadiyo Bychovo, ki svojo podobo rada popestri z unikatnimi kosi nakita.

Zlatarna Celje navdušuje z dvema novima srebrnima kolekcijama, ki ju je priznana oblikovalka Olga Košica odela v kraljevske vijolične odtenke. Rdeča nit obeh je edinstven preplet oblik, ki pri kolekciji Lencia Bonding izraža moč tesnih čustvenih vezi, pri kolekciji Lencia Alpha pa ponazarja harmoničen ritem glasbe.

Lencia Bonding


Srebrna kolekcija Lencia Bonding z zapeljivimi linijami izraža moč tesnih čustvenih vezi. Lesket vijoličnih in zelenih kristalov Swarovski je stkan v prepletajoče se oblike unikatnega nakita, katerega dizajn ustvarja občutek podpore, neprekinjene povezanosti in zaupanja. Komplet ogrlice, prstana in uhanov je ustvarjen kot čuten izraz naklonjenosti vsem, s katerimi nas vežejo prijateljske, družinske ali ljubezenske vezi. Pri tem pa ne pozabimo tudi na ljubezen do sebe, saj mističnost kolekcije neti življenjsko iskro in nam v vsakem trenutku nadene umetniški pridih.

Ogrlica Lencia Bonding foto: Promocijski material

Lencia Alpha
Srebrna kolekcija Lencia Alpha odslikava veliko mero kreativnosti, saj je sestavljena iz prilegajočih se trikotnih elementov, združenih v harmoničen ritem geometričnih oblik. Kolekcija v brezčasnih sivih, bež in vijoličastih odtenkih simbolizira glasbene tone, ki stkani v celoto tvorijo nepozabno modno melodijo. Unikaten, ročno izdelan komplet ogrlice, uhanov in prstana tako pričara povsem drugo dimenzijo ter vaši podobi podari graciozno ostrino z luksuznim navdihom.

Ogrlica Lencia Alpha foto: Promocijski material

prejšnji članek
Med aktivnostjo vam bo povrnil energijo!
Moda&Lepota
Med aktivnostjo vam bo povrnil energijo!
naslednji članek
Zakaj morate imeti to tehnologijo v svoji kopalnici?
Zdravje
Zakaj morate imeti to tehnologijo v svoji kopalnici?