Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Sportina napoveduje veliko novost

28. 2. 2019; 03.00
Avtor: Brigita Potočki
XYZSPORTINA_UrsaPremik-1-WEB

Znani blogerji in influencerji so združili moči v novi kampanji za XYZ&Sportina foto: PR

V kampanji združeni znani vplivneži

Ste opazili, da se v pritličju City Parka nekaj dogaja? Ne samo, da se je center opazno povečal in da se bodo vanj kmalu naselile nove trgovine, tudi nekatere od obstoječih so spremenile bodisi svojo lokacijo, bodisi podobo ali pa kar oboje. Med temi sta tudi trgovini XYZ in Sportina, ki sta se združili v eno veliko nakupovalno izkušnjo.

Sportina Group začenja novo modno poglavje in 1. marca 2019 v pritličju nakupovalnega središča Citypark odpira prvo združeno trgovino XYZ & Sportina. Gre za prvo takšno trgovino v regiji, ki bo na enem mestu ponudila vse stile in blagovne znamke za različne okuse in modne značaje.

V pritličnem prostoru nekdanjega XYZ bo modne navdušence gostila Sportina, v prvem nadstropju pa XYZ. Tako boste lahko v pritličju trgovine XYZ & Sportina kupovali ležerne blagovne znamke ulične mode, kot so Jack & Jones, Marx, Armani Exchange, Antony Morato, Esprit, Vero Moda in druge, medtem ko vas bodo v prvem nadstropju še naprej navduševala priznana modna imena, kot so Balmain, Versace, Burberry, Karl Lagerfeld, Elisabetta Franchi Boss, Polo Ralph Lauren in drugi.

Anže Zevnik, Anže Mežan in Gregor Kirsch v kampanji XYZ&Sportina foto: PR

Pestra in pazljiva izbira blagovnih znamk je tudi rdeča nit otvoritvene kampanje, v kateri se je šest znanih obrazov znašlo pred objektivom, vsak s svojim stilom. Alma Kochavy, Tesa Jurjaševič in Anže Zevnik so tako oblečeni v kombinacije XYZ, medtem ko so se v Sportinini preobleki znašli Anže Mežan, Gregor Kirsch in Jana Koteska.

Jana Koteska, Tesa Jurjaševič in Alma Kochavy v kampanji XYZ&Sportina foto: PR

Vabljeni na veliko otvoritev v petek, 1. marca 2019, v pritličje Cityparka, ko bosta združila moči XYZ in Sportina in zablestela v vsem svojem slogu.

prejšnji članek
Rami Malek v Bondu?
Svet slavnih
Rami Malek v Bondu?
naslednji članek
5. enodnevni festival slovenske jazzovske ustvarjalnosti
Svet slavnih
5. enodnevni festival slovenske jazzovske ustvarjalnosti