Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Fatalni moški tokrat zasenčili ženske

16. 5. 2019; 05.45
Avtor: Brigita Potočki
DSC_6366

Fatalni moški Jan Plestenjak foto: M24

Končno so se opogumili in prišli v barvah
Včeraj se je v Festivalni dvorani v Ljubljani, pod okriljem revije Avenija, odvijala čisto prva prireditev Fatalni moški. Izmed vseh nominiranih so bralke in bralci revije Avenija za najbolj fatalnega okronali pevca Jana Plestenjaka. Nas pa je bolj zanimalo, kako so se za prvo prireditev, ki časti moške, uredili povabljenci. Tu je izbor najbolj izstopajočih.

David Urankar foto: M24

Voditelj David Urankar je moški, ki se zna urediti in tudi na prireditvi Fatalni moški je dokazal, da ne dela izjem. V pariško modri obleki je stopil iz okvirjev in potrdil, da poleg sivih in črnih obstajajo tudi druge barve. Všeč mi je, da je telovnik barvno uskladil s čevlji, metuljčka pa z obleko.

Ula Furlan foto: M24

Vsestranska Ula Furlan je ženska, ki lahko da nase dobesedno vse, saj ji prav vse pristoji. Obleka, ki slogovno nekoliko spominja na bučna dvajseta in jo je zanjo skreirala Maja Ferme, ji je kot ulita. Pohvalim drzen vratni izrez in resice, ki so letošnji trend, a le počasi prihajajo v veljavo.
Bolj elegantno od belega kostima (oziroma v tem primeru kompleta hlač in srajce) ne gre, kar urednica Karmen Špacapan dobro ve. Dolge hlače visokega kroja ji odlično pristojijo in se lepo podajo k bluzi. Pohvalim še izbor rdeče torbice in statement ogrlice.

Lara Komar foto: M24

Drzno in mladostno je videti igralka Lara Komar v tej ‘baby doll’ obleki s prekrasno vezenino v cvetličnem vzorcu! Unikatnost in domiselnost je pokazala s kombinacijo črnih čipkastih nogavičk in sandal, ki skupaj delujejo kot celota.

Lara Jankovič foto: M24

Tudi igralka Lara Jankovič je stopila iz ustaljenih okvirjev in na prireditev prišla v hlačnem kostimu. Škoda le, ker se je odločila za klasiko, saj bi v kateri od letos trendovskih barv ali vzorcev zagotovo bolj izstopala. Glede na izbiro kroja in modnih dodatkov ugibam, da je navdih, podobno kot Ula Furlan, iskala v obdobju charlestona in Gatsbyja.

Alja in Luka Perne foto: M24

Lepo usklajen par sta bila blogerka Alja Perne in njen izbranec Luka, ki me je dobesedno osupnil s svojim izborom obleke v barvi lavande. Vse, kar lahko dodam je: bravo, Luka! Pri Alji pa pogrešam bolj drzen izbor obutve.

Katja Klavora foto: M24

Piarovka POP TV-ja Katja Klavora obožuje vse, kar se sveti. Tokrat je izbrala srebrno obleko, ki sijajno poudari njeno polt, malo manj pa postavo. Pogrešam definicijo pasu in malo nižji vratni izrez. Sicer pa je Katja videti prav bombastično!

Matjaž Kumelj foto: M24

Še en moški, ki si upa! Matjaž Kumelj je izbral obleko v ekstravagantni rdeči barvi in jo kombiniral z minimalističnimi dodatki: belimi supergami in srajco. Kravata bi popolnoma pokvarila celoten videz.

Neža Buh - Neisha foto: M24

Pevka Neisha je tokrat presenetila v precej nevpadljivi opravi … in me navdušila. Morda zato, ker je v tako ‘navadni’ obleki nisem vajena, ali zato, ker je to kroj, ki se ji popolnoma prilega in poudarja njeno damsko plat.
prejšnji članek
Tudi Keanu Reeves ovekovečen v betonu
Svet slavnih
Tudi Keanu Reeves ovekovečen v betonu
naslednji članek
Benedict Cumberbatch končno dobil nagrado bafta
Svet slavnih
Benedict Cumberbatch končno dobil nagrado bafta