moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

Usodno vino Svet24.si

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila ...

sodniki_stopnisce_2019-1569591640 Reporter.si

Ekskluzivno! Ustavno sodišče odločilo proti ...

slovenska vojska, meja, patrulje, vojaki Svet24.si

Potrdili predlog za podelitev izjemnih pooblastil ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

TBLS3_Cristian Baranasic_FullFigure Njena.si

Zmagovalec shujševalnega šova v bolečinah in ...

50.000 eur za pulover
| Brigita Potočki

50.000 eur za pulover

Princesa Diana, Profimedia

Dianin najljubši pulover prodan na dražbi

Bombažni pulover, ki ga je pokojna princesa Diana redno nosila na svojih dnevnih obiskih telovadnice, je bil pred nekaj dnevi na dražbi prodan za neverjetnih 47.467 evrov, kar je več kot desetkrat več od pričakovanega zneska. Pulover ji je podaril lastnik letalske družbe Virgin Atlantic, sir Richard Branson, da bi prelisičila paparace, ki so ji bili ves čas za petami. Ker je pulover nosila vsakokrat na poti v telovadnico, je bilo namreč videti, kot da prodajajo stare fotografije. Diana je pulover le nekaj dni pred smrtjo podarila Jenni Rivet, ki je bila njena osebna trenerka dolgih sedem let, ta pa ga je zdaj dala na dražbo, da bi z zbranim denarjem pomagala družini v Malaviju. Ko je namreč v medijih zasledila zgodba o malavijski deklici, ki si ne more privoščiti šolanja, jo je to spomnilo na Diano in čas, ki sta ga preživeli skupaj, zato se je odločila pomagati. 

Foto: Profimedia - Princesa Diana in sir Richard Branson, lastnik letalske družbe Virgin Atlantic, ki ji je podaril pulover

Branson pa je ob tem na Twitterju zapisal: ‘’Malo se moram spovedati - sodeloval sem na dražbi, ker sem želel pulover podariti naši ekipi v pisarni Virgin Atlantic (a nisem zmagal)’’. Pulover je zdaj v lasti kupca iz Kalifornije, ki ni želel biti imenovan.