Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Nad Ljubljano zvezdniško zasijala nova kolekcija Rite Ora
| B.P.

Nad Ljubljano zvezdniško zasijala nova kolekcija Rite Ora

Nova jesensko-zimska kolekcija izžareva zvezdniški značaj britanske pop zvezdnice Rite Ora, PR

Povej mi kakšne čevlje nosiš in povem ti kdo si

Čevlji so pomemben modni dodatek po katerem se ravna naša celotna podoba in nenazadnje tudi razpoloženje. Pomembno je, da se ujemajo z našim stilom in našim počutjem. Prav zato je nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann, ki izžareva zvezdniški značaj britanske pop zvezdnice Rite Ora, na včerajšnji premierni predstavitvi prevzela modne navdušenke. Kose, ki bodo vidno zaznamovali letošnjo sezono, so predstavili v sijajnem ambientu Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu in jih kot zvezde umestili visoko nad ostale. Drznost, eklektičnost, individualnost. Besede, ki najbolje opišejo svetovno znano pevko Rito Ora in zdaj tudi najnovejšo kolekcijo #Radiate, s katero bodo modne ljubiteljice to jesen in zimo stopile izza odra in pokazale svoj jaz. 

Foto: PR - Novo obutev so so prve ogledale modne poznavalke - novinarke in blogerke

V jesensko-zimski kolekciji bodo tako letos blesteli največji trendi prihajajoče sezone: superge z robustnim podplatom in neonskimi detajli v svetlo rumenem in leopardjem potisku ter superge v srebrnem ali zlatem kovinskem odtenku z grobo izrezanim podplatom, ki bodo kombinacijam elegance in udobja dali nove dimenzije. V spekter zvezdniške kolekcije sta Rita Ora in Deichmann vključila tudi rokerske škornje, gležnjarje v kavbojskem slogu, bleščeče škornje, ki segajo nad kolena, ter škornje v kačjem vzorcu.

Foto: PR - Sijoči poudarki, kovinske zakovice in neti, uvezeni biseri, pentlje, paščki in odsevni materiali zaznamujejo novo kolekcijo

»S kolekcijo #Radiate sem hotela sporočiti ljudem, naj se v svoji koži počutijo dobro in hkrati zasijejo kot rokerske zvezde. Želim si, da se v teh čevljih zabavajo in si dovolijo preizkusiti nekaj novega,« pravi Rita Ora. Sijoči poudarki, kovinske zakovice in neti, uvezeni biseri, pentlje in paščki, odsevni materiali in še mnogo več. Kolekcija Rita Ora za Deichmann izžareva neustrašen karakter, po katerem slovi svetovno znana pevka, in nas izziva, da na odru svojega življenja zasijemo v najlepši luči. Tudi Slovenska pevka Gaja Prestor, ki je dala glas novi kolekciji na predstavitvi, se strinja in pravi, da vsak model iz kolekcije upodablja drugačen občutek ter nas navdihuje, da s svojim individualnim slogom izražamo lasten značaj.

Foto: PR - Gaja Prestor v enih od must have čevljev te sezone

Modne poznavalke so si jesensko-zimsko kolekcijo Deichmann ogledale v mimohodu manekenk ob spremljavi uspešnic Rite Ore in skupaj izbrale tudi nesporne zmagovalke, »must-have« čevlje te sezone. Nekaj jih najdete v galeriji...