stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Beli čevlji najbolj priljubljeni med zvezdnicami

2. 12. 2019; 02.00
Avtor: Revija Maja Liza
belo škornji

Beli škornji foto: Profimedia

Beli čevlji že dolgo niso več rezervirani samo za poletje in poroke. V trendu so že nekaj sezon in še naprej ostajajo med najbolj priljubljenimi tako med zvezdnicami kot med modnimi poznavalkami.

Ne glede na to, kakšne oblike so, nas beli čevlji verjetno najprej spomnijo na šestdeseta, ko so bili najbolj popularni, in zatem na osemdeseta. V zadnjih sezonah smo se že navadili na bele minimalistične sandale, čevlje s špičko in mikro petko, gležnjarje s poudarjeno konico in malo višjo petko, visoke nagubane škornje s kvadratno peto in ne nazadnje bulerje - vse v beli barvi.

Beli salonarji. foto: Pexels

Kako nositi belo obutev?

Brez dvoma pa ste se pred nakupom soočili z vprašanjem, kako nosimo belo obutev. Poleti to ni težava, saj ne nosimo nogavic. Kaj pa pozimi? S kakšno barvo nogavic kombiniramo bele čevlje? Če vprašate igralko Reese Witherspoon, lahko zraven belih salonarjev brez zadržkov oblečete črne hlačne nogavice in tako pričarate videz iz osemdesetih, medtem ko Katie Holmes prisega na golo nogo oziroma hlačne nogavice v kožni barvi. Enako velja za Jessico Biel, ki je izbrala bele koničaste gležnjarje z nizko ozko petko. Najlažje boste seveda pozimi nosili bele škornje in polškornje, še posebej če boste zraven oblekli hlače ali midi krilo oziroma obleko. Na splošno pa naj velja, da kadar ste v dvomih, bele čevlje dopolnite z nogavicami v barvi kože.

Beli škornji foto: Pixabay

Beli škornji so spet 'in'

Beli škornji so spet 'in' foto: PR

Bershka, 50 eur

Bershka, 50 eur foto: bershka.com

OMG! Humanic, 20 eur

OMG! Humanic, 20 eur foto: humanic.net

prejšnji članek
Ozaveščena Billie Eilish
Svet slavnih
Ozaveščena Billie Eilish
naslednji članek
Nov način nege suhe kože
Moda&Lepota
Nov način nege suhe kože