smrkavost Dobra karma

Bolezen na dopustu? S temi koraki ji boste ušli ...

Dejan Babosek,Tilka Bogovič Svet24.si

FOTO: To je slovenski režiser, ki je ozmerjal ...

marjan sarec pl1 Reporter.si

Šarec: Konstruktivna nezaupnica je samo navidezno...

kajenje, droga, konoplja, marihuana Svet24.si

Petina slovenskih 15-letnikov je konopljo kadila ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

ellen-degeneres Odkrito.si

Zaton Ellen DeGeneres?

na granici _NNL3 Njena.si

Filip Juričić zapustil priljubljeno serijo

Beli čevlji najbolj priljubljeni med zvezdnicami
| Revija Maja Liza

Beli čevlji najbolj priljubljeni med zvezdnicami

Beli škornji, Profimedia

Beli čevlji že dolgo niso več rezervirani samo za poletje in poroke. V trendu so že nekaj sezon in še naprej ostajajo med najbolj priljubljenimi tako med zvezdnicami kot med modnimi poznavalkami.

Ne glede na to, kakšne oblike so, nas beli čevlji verjetno najprej spomnijo na šestdeseta, ko so bili najbolj popularni, in zatem na osemdeseta. V zadnjih sezonah smo se že navadili na bele minimalistične sandale, čevlje s špičko in mikro petko, gležnjarje s poudarjeno konico in malo višjo petko, visoke nagubane škornje s kvadratno peto in ne nazadnje bulerje - vse v beli barvi.

Foto: Pexels - Beli salonarji.

Kako nositi belo obutev?

Brez dvoma pa ste se pred nakupom soočili z vprašanjem, kako nosimo belo obutev. Poleti to ni težava, saj ne nosimo nogavic. Kaj pa pozimi? S kakšno barvo nogavic kombiniramo bele čevlje? Če vprašate igralko Reese Witherspoon, lahko zraven belih salonarjev brez zadržkov oblečete črne hlačne nogavice in tako pričarate videz iz osemdesetih, medtem ko Katie Holmes prisega na golo nogo oziroma hlačne nogavice v kožni barvi. Enako velja za Jessico Biel, ki je izbrala bele koničaste gležnjarje z nizko ozko petko. Najlažje boste seveda pozimi nosili bele škornje in polškornje, še posebej če boste zraven oblekli hlače ali midi krilo oziroma obleko. Na splošno pa naj velja, da kadar ste v dvomih, bele čevlje dopolnite z nogavicami v barvi kože.

Foto: Pixabay - Beli škornji