lf3awxRQ.jpeg Svet24.si

Te besede je namenila bogati sodnici in nekdanjemu...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

20023X2073 Svet24.si

FOTO: Modna milica: Mariborska tigrica, zakonca ...

puška Svet24.si

Sredi belega dne je streljal nad glavami ...

ženska Dobra karma

Koliko je v resnici težka pot do sebe?

lea sirk Njena.si

Tudi brat Lee Sirk v pevske vode?

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

Češnjeve ustnice
| Revija Liza Maja

Češnjeve ustnice

Češnjeva barva rdečila, Profimedia

Naravni videz je vedno visoko na lestvici lepotnih trendov in tudi v letu 2020 bo tako. Naravno seveda ne pomeni, da opustite urejanje, temveč da na subtilen način poudarite svoje adute. Namesto kričečih barv torej uporabljate takšne, ki se čim bolj zlijejo z vami - od pudra do šminke.

V koraku s časom boste tudi s češnjevo barvo ustnic, naj bo v sijoči ali v matirani izvedbi. Ustnice najprej obrobite s prozornim črtalom, ki le toliko poudari mejo med ustnicami in preostalim obrazom, da so ustnice videti polnejše, nato pa nanesite rdečilo po naslednjem postopku:

Po prvem nanosu šminke vzemite robček in nanj odtisnite ustnice. Tako boste odstranili odvečno olje kot bariero, zaradi katere bi drugi nanos šminke sicer zdrsel z ustnic, in na ustnicah bo ostal samo pigment šminke.

Nato izbrano šminko še enkrat nanesite in šele takrat se bo pokazal njen pravi karakter. Da bi se izognili polzenju šminke čez rob ustnic in puščanju odtisov na sleherni skodelici za kavo, ličenje ustnic zaključite z nanosom brezbarvnega suhega pudra