stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Češnjeve ustnice

8. 1. 2020; 03.00
Avtor: Revija Liza Maja
ustnice šminka češnje

Češnjeva barva rdečila foto: Profimedia

Naravni videz je vedno visoko na lestvici lepotnih trendov in tudi v letu 2020 bo tako. Naravno seveda ne pomeni, da opustite urejanje, temveč da na subtilen način poudarite svoje adute. Namesto kričečih barv torej uporabljate takšne, ki se čim bolj zlijejo z vami - od pudra do šminke.

V koraku s časom boste tudi s češnjevo barvo ustnic, naj bo v sijoči ali v matirani izvedbi. Ustnice najprej obrobite s prozornim črtalom, ki le toliko poudari mejo med ustnicami in preostalim obrazom, da so ustnice videti polnejše, nato pa nanesite rdečilo po naslednjem postopku:

Po prvem nanosu šminke vzemite robček in nanj odtisnite ustnice. Tako boste odstranili odvečno olje kot bariero, zaradi katere bi drugi nanos šminke sicer zdrsel z ustnic, in na ustnicah bo ostal samo pigment šminke.

Nato izbrano šminko še enkrat nanesite in šele takrat se bo pokazal njen pravi karakter. Da bi se izognili polzenju šminke čez rob ustnic in puščanju odtisov na sleherni skodelici za kavo, ličenje ustnic zaključite z nanosom brezbarvnega suhega pudra

prejšnji članek
Kako se izogniti zgrešenim modnim nakupom?
Svet slavnih
Kako se izogniti zgrešenim modnim nakupom?
naslednji članek
Preverite, kaj pomenijo črte na zapestju!
Zdravje
Preverite, kaj pomenijo črte na zapestju!