reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Vrhunska moda po izjemnih cenah

21. 6. 2021; 01.37
Avtor: Oglasno sporočilo
dreamstime_xl_88929334
Strateško partnerstvo med integrirano spletno ter TV trgovino Shoppster in Sportino Group nakazuje poslovni model prihodnosti, s katerim so se številni proizvajalci že prilagodili novi realnosti. Po uvodnih dnevih ekskluzivne ponudbe ugotavljamo, da so predvsem kupci zadovoljni z ugodnimi cenami svetovno znanih blagovnih znamk oblačil. Posamezni kosi so namreč znižani tudi do 50 %!

Inovacije na področju spletne prodaje v Sloveniji

Spletna prodaja je v zadnjih letih najhitreje rastoč prodajni segment, svetovna pandemija pa je njeno rast le še pospešila. Kljub temu pa je na trg spletne prodaje modnih oblačil težko prodreti, konkurenca pa je močna na vsakem vogalu oziroma strani. Bistvo uspeha spletne prodaje so zmagovalni produkti, pospremljeni s posluhom za svoje nakupovalce. Nakupovalci pa niso več zadovoljni zgolj z nižjo ceno ali boljšim produktom, temveč upoštevajo tudi potek nakupnega procesa, morebitne težave ob nakupu, komuniciranje in vključevanje.

V primeru sodelovanja Shoppsterja in Sportine pa navdušujejo tudi nizke cene. Tako moški kot ženski kosi, ki navdušujejo od glave do pet, so na voljo tudi do 50 % ugodneje kot sicer. Ni razloga, da bi iskali prostor v nakupovalnih centrih, če lahko na enostaven način nakup opravimo kar iz domačega naslonjača.

Moda mnogim predstavlja skupnost in vključenost

In kaj je skrivna formula uspešna partnerstva? »Moda niso le kosi oblačil – moda je izkušnja, skupnost, vključenost,« pravi Valentina Savić, direktorica trženja v Sportina Group, ki je ob grajenju novega partnerstva prepričana tudi v grajenje nove, spletne skupnosti. Regionalna direktorica Shoppsterja Ljiljana Ahmetović pa je poudarila: »Moda je ena izmed najhitreje rastočih kategorij v svetu spletnega nakupovanja.« Moda je umetnost, ki povezuje in združuje ljudi z različnih koncev sveta.

Obe partnerski podjetji v prihodnjih letih pričakujeta pospešeno rast spletnega nakupovanja. Dogovor za tovrstno sodelovanje lahko štejemo kot pomemben korak, ki bo kupcem omogočil dostop do izdelkov in modnih linij, kot da bi obiskali najbolj znana modna središča na svetu, vse to na platformi Shoppster.com.

prejšnji članek
Čudežne učinkovine v jagodah topijo kilograme
Zdravje
Čudežne učinkovine v jagodah topijo kilograme
naslednji članek
Tedenski horoskop: pričakujte več energijske podpore pri vsem
Horoskop
Tedenski horoskop: pričakujte več energijske podpore pri vsem