stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ko se sesanje spremeni v ljubo opravilo

3. 12. 2021; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
philips-sesalniki
Adrijana Dimec, žena košarkarja Žige Dimca in skrbna mami dveh malčkov, se, kot vsaka mlada mamica, doma pogosto znajde v neredu.

Ko se naši mali zakladi učijo jesti, se vedno kaj popacka, hitro se kaj raztrese in prah se neusmiljeno nabira 24 ur na dan. Ker je z otroki ves čas delo, Adrijana nima vedno časa priklapljati sesalnika na kabel, zato si je želela nekaj priročnega, hitrega, učinkovitega – pravega hišnega pomočnika, ki bi ji prihranil čas, da je lahko čim več z otrokoma, hkrati pa bi ji omogočil, da je njena hiša vedno kot iz škatlice.

Rešitev je našla v baterijskem sesalniku Philips 8000 Aqua Plus! Zdaj končno lahko posesa stanovanje en dva tri, saj ima turbo način, in se vsi prostori svetijo,  ne da bi ji bilo treba med sesanjem polniti baterijo. Sesalnik ima vgrajene posebne lučke LED, ki razkrijejo vse drobtinice in prah, kar ji v primeru, ko je treba posesati le na določenih mestih – recimo okrog mize po kosilu – delo še dodatno olajša. Poleg tega ga ima vedno pri roki in se lahko sesanja loti brez priprav ter priklapljanja. Mokrega brisanja se je najbolj razveselila njena predsoba, saj sedaj z blatom, ki ga s sprehodov prineseta malčka, res hitro opravi. Adrijana je navdušena tudi nad sesanjem z vseh strani, saj je imela pred tem sesalnik, ki je smeti bolj razmetaval, kot pobiral, Philips 8000 Aqua Plus pa povleče smeti iz vseh strani in je razlika res očitna.

Družina Dimec je nad novim sesalnikom Philips 8000 Aqua Plus že navdušena – prepričani smo, da bo očaral tudi vas. 

prejšnji članek
Nega kože v hladnih mesecih
Moda&Lepota
Nega kože v hladnih mesecih
naslednji članek
Kakavovo maslo za lepoto in sijaj
Moda&Lepota
Kakavovo maslo za lepoto in sijaj