profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Najbolj vroče znamke obutve

21. 11. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporčilo
ZEN_3534
Čas je, da spoznate najbolj vroče znamke obutve, ki jih najdete v trgovini Mass.

Izbira kakovostne in trendi obutve že dolgo ni bila tako enostavna, saj v trgovinah Mass po vsej Sloveniji na enem mestu najdete veliko ponudbo obutve najbolj vročih blagovnih znamk.

Guess

Prepoznaven logotip je tudi to sezono ena od glavnih značilnosti kolekcij obutve te priljubljene znamke. Na mass.si najdete nekaj zares lepih Guess gležnjarjev, eden od dodatkov, ki bo zagotovo vzbudil pozornost, pa je mucka. Ključni jesenski kos pa so mokasini z debelim podplatom in ketnico. Našli pa boste tudi elegantno obutev za hladne dni, salonarje in škornje s petko.

Tommy Hilfiger

Vsako sezono poskrbijo za šik casual obutev, še posebej priljubljeni so škornji in gležnjarji. Obožujemo jih zato, ker so primerni za vsako priložnost, udobni in kakovostni, poleg tega pa ustrezajo praktično vsakemu modnemu okusu. Letos so najbolj “in” gležnjarji s kvadratno in tanko petko, v kolekcijah superg pa najdete tako klasičen, kot skate podplat in debel podplat z narezano gumo. Za tiste, ki imate radi noge na toplem tudi doma, pa so poskrbeli za kolekcijo udobnih copatkov iz umetnega krzna.

Steve Madden

Obutev Steve Madden je praktično nepogrešljiv del urbane mode in v stajlinge prinaša utrip modnih prestolnic z vsega sveta. Must-have so njihove superge, saj so pika na i vsakemu sproščenemu stajlingu. Znani so tudi po čudovitih salonarjih in gležnjarjih, ki so obutev s karakterjem, ki vas bo osvojil na prvi pogled.

Calvin Klein

Klasična športno elegantna obutev, a so tudi letošnjo jesen presenetili z modernim preobratom, kolekciji obutve za hladnejše dni so se pridružili gležnjarji z robustnim podplatom in kvadratno peto. To jesen pa vas bodo osvojile tudi retro superge z modernim pridihom, vpadljivim gumijastim podplatom.

Liu Jo

Na enem paru Liu Jo superg najdete zbrane vse vroče trende in to je tisto, kar jih naredi tako posebne. Vaša je samo še odločitev, ali jih boste obuli k elegantnemu, ali pa casual stajlingu. Pri Liu Jo letošnjo jesen izstopajo gležnjarji in škornji z zlatimi detajli in potiski logotipov.

Les Autres

Znamka čevljev Les Autres je v hipu osvojila ljubiteljice elegantne obutve. Letošnjo jesen je pri njih top trend piramidna petka, hit sezone pa so zagotovo vijolični salonarji s šnolo, ki je posuta s kamenčki. Ključen kos te jeseni pa so Les Autres škornji.

Buffalo

Veljajo za pionirje obutve s platformo in temu slogu so še vedno zvesti. To jesen so njihove kolekcije v znamenju bež in črne barve, tu in tam najdemo tudi kakšen zanimiv vzorec. Modne vplivnice pa trenutno navdušuje njihov model gležnjarjev z odprtinami ob gležnju ter škornji nad koleni.

prejšnji članek
Exatlon: Teja Kralj se znova uči hoditi
Resničnostni šovi
Exatlon: Teja Kralj se znova uči hoditi
naslednji članek
Sanjski moški: Veste, kje ste že videli Blaževega prijatelja?
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Veste, kje ste že videli Blaževega prijatelja?