kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

ProActiv – uživajte vsak dan!

20. 2. 2023; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
proativ1
Poslanstvo podjetja Upfield je poskrbeti, da bodo ljudje bolj zdravi in srečni s hranljivo in okusno naravno hrano rastlinskega izvora, ki je dobra za vas in za naš planet.

Z našo blagovno znamko ProActiv si prizadevamo izboljšati zdravje srca ljudi, tako da jim pomagamo pri pozitivnih spremembah življenjskega sloga.

Ali moram paziti na svoj holesterol?

Povišana raven holesterola postaja nova norma za ljudi po vsem svetu. V Sloveniji imata dve tretjini odraslih prebivalcev povišano raven holesterola, žal pa so mladi odrasli najbolj brezbrižni glede ravni holesterola in zdravljenja*.

Visoka raven holesterola je eden najpomembnejših dejavnikov, ki povzročajo bolezni srca in ožilja. Ker ne povzroča nobenih simptomov ali bolečin, se jih pogosto sploh ne zavedamo, dokler ni pozno ali celo prepozno.

Če želite uravnati holesterol, najprej ugotovite raven holesterola in se posvetujte z zdravnikom.

Kako lahko znižam raven holesterola?

Dobra novica je, da lahko večino bolezni srca in ožilja preprečimo s spremembo življenjskega sloga. Na srečo obstaja veliko stvari, ki jih lahko naredite, da znižate raven holesterola. To ne pomeni, da boste morali svoj življenjski slog obrniti na glavo: že nekaj majhnih sprememb lahko prinese velike spremembe. ProActiv, namaz z dodanimi rastlinskimi steroli, ki klinično dokazano znižuje holesterol, je lahko vaš partner na poti zniževanja holesterola – vedno v skladu z nasveti vašega zdravnika.

Kako deluje ProActiv?

ProActiv vsebuje rastlinske sterole, ki so v majhnih količinah naravno prisotni v rastlinskih oljih, oreščkih, semenih, žitih, sadju in zelenjavi. Rastlinski steroli so v izdelkih ProActiv dodani v večjih koncentracijah, da ob vsakodnevnem uživanju v skladu z navodili znatno znižajo raven holesterola**. Rastlinski steroli so po strukturi podobni holesterolu, kar pomeni, da pri njihovem uživanju tekmujejo z absorpcijo holesterola v črevesju (in jo lahko delno zavirajo). To pomeni, da pride v krvni obtok manj holesterola.

Ali ProActiv deluje?

Da – več kot 50 kliničnih študij je dokazalo učinkovitost rastlinskih sterolov v izdelkih ProActiv. Ob uživanju zdrave in uravnotežene prehrane z dovolj sadja in zelenjave dnevni vnos od 1,5 do 2,4 g rastlinskih sterolov v dveh do treh tednih zniža holesterol za 7–10 %.**

ProActiv vas želi navdihovati in podpirati na vaši poti zniževanja holesterola z okusnimi izdelki in nasveti za zdrav življenjski slog. Začnete lahko tako, da si brezplačno prenesete vodnik za znižanje holesterola ProActiv, ki vam bo pomagal doseči rezultate že v 21 dneh!

Najboljše je še pred nami s ProActivom!

Za več informacij obiščite spletno mesto ProActiv: https://www.pro-activ.com/sl-si

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Ko maske padejo, je čas za resnico
Zdravje
Tedenski horoskop: Ko maske padejo, je čas za resnico
naslednji članek
Petar Grašo na obletnico poroke krstil hči Albo
Svet slavnih
Petar Grašo na obletnico poroke krstil hči Albo