pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Petar Grašo na obletnico poroke krstil hči Albo

20. 2. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
petar graso poroka 1

Utrinek lanskoletne poroke Petra Graša in Hane. foto: Instagram

V zadnjem trenutku sta Petar Grašo in Hana Huljić uradni krst sicer prestavila, a ga vseeno proslavila ravno v noči pred obletnico svoje poroke.

Včeraj, 19. februarja, sta hrvaška glasbenika Petar Grašo in Hana Huljić proslavila prvo obletnico svoje poroke. Ob tem pa sta sobotno zabavo združila tudi s krstom svoje prvorojenke Albe. Krst bi sicer prav tako moral potekati včeraj, a sta se starša odločila, da ga prestavita na petek. Morda tudi zaradi številnih medijskih poročanj o njunem namenu in posledično zagotovitvi zasebnosti na tako intimnem dogodku.

Številni znani gosti

Zabava je potekala v isti restavraciji kot lanskoletna zabava ob poroki. Gre sicer za nekdanjo Graševo restavracijo v Splitu. Na zabavi so bili prisotni tako Hanini starši Tonči in Vjekoslava, kot tudi Petrovi starši Zoran in Snježana. Med gosti pa so opazili tudi Petrovo sestro Bugo Grašo Radošević, ki se sicer ne izpostavlja javnosti. Manjkal ni niti slovenski kuharski Tomaž Kavčič z ženo. Tomaž je bil lani ena izmed Petrovih poročnih prič. Druga priča, nekdanji košarkar Dino Rađa, pa se je dogodka prav tako udeležil z ženo Viktorijo. 

Med več kot 200 povabljenimi je bilo moč opaziti tudi številne hrvaške glasbenike. Med njimi so bili Jole, Jelena Rozga, Mia Dimšić in drugi. Kar niti ni presenetljivo, saj je družina Grašo-Huljić verjetno trenutno ena izmed najbolj prepoznavnih hrvaških glasbenih skupin. 

prejšnji članek
ProActiv – uživajte vsak dan!
Moda&Lepota
ProActiv – uživajte vsak dan!
naslednji članek
Peter Prevc pokazal svoja otroka
Svet slavnih
Peter Prevc pokazal svoja otroka