zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski horoskop: Ko maske padejo, je čas za resnico

20. 2. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
pustna maska 1

pustna maska 1.jpg foto: Dreamstime

Ljudje v pustnem času radi spremenijo podobo in postanejo za nekaj, po čem hrepenijo. A ko maske padejo, je čas za resnico, ki prinese spoznanja in ravnovesje.

Zabavno življenje bi moral vsak živeti iz dneva v dan. Človek, ki ima v sebi strast, vedno pride do novih odkritij ali uspeha. Odpuščanje je zaveza, da se lahko vsak poboljša in postane bolj plemenit, in to so spremembe, ki so lahko trajne. Venera se bo v sredo preselila v ovna, kar obljublja več ognjevitih čustev, pogovorov in izmenjave mnenj. Čas bo, da vsak najde svoje sanje in zaupanje, da je ta trenutek pravi za življenje. Del preobratov in izzivov pa ostaja, da lahko vsak naredi korak naprej in najde svojo moč. Mlaj, ki se bo sestavil v ponedeljek v znamenju rib, prinaša odpuščanje, duhovno zavest in moč usmiljenja.

Venera foto: Nasa

Oven

Ljubezen: Venera vam bo podarila dobro izhodišče za osebno rast in uspešne pogovore v ljubezni. Mnogi boste v tišini srca pridobili namig, kaj morate še spremeniti, in začutili boste podporo, kar vam bo prineslo moč in zaupanje. Romantična večerja v sredo ali petek bo pobožala vaše občutke.

Denar: Mars vam bo podaril kar nekaj izzivov in spodbudil pogovore o tem, kaj boste morali spremeniti. Upoštevati boste morali tudi nekaj omejitev in do srede boste naredili korak naprej. Mlaj (v ponedeljek) vam bo pomagal razumeti, kaj morate spremeniti na delovnem mestu.

Zdravje: Popaziti boste morali na predel nog, dobro bi bilo, da si vzamete čas za masažo. V pomoč vam bodo pogovori in izmenjava mnenj; ognjevito boste zagovarjali svojo resnico. Poglobili se boste v svet mistike in skrivnostnih znanj, ki iščejo smisel v osebni rasti.

Bik

Ljubezen: Srčnost se vam bo obrestovala in zvezde vam bodo v ljubezni naklonjene. Zadeve se bodo obrnile točno v tisto smer, kot si boste želeli. Res pa je, da se boste morali v torek in sredo pogovoriti in določiti nekaj novih smernic, kako naprej. Sledili boste glasu srca.

Denar: Rdeča nit bo iskanje novih prilivov in sledil bo uspeh. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist in spremljali vas bodo sreča in dobra izhodišča za rast. Pogovori bodo prinesli ravnovesje in podporo. Mlada luna vas bo podprla pri raziskovanju.

Zdravje: Popaziti boste morali na predel grla in telesu dodajati vitamine. Spoznali boste svojo notranjo moč in raziskovali skrita znanja, povezana z odnosi. Energijo vam bo povrnila svetlo zelena barva, dobro bo, da si boste vzeli čas za opazovanje narave in lastnih občutkov.

Dvojčka

Ljubezen: Sledili boste svojim občutkom in odločno povedali svoje mnenje. Spoznali boste, kaj morate še spremeniti, da bo vaš odnos boljši. Res pa je, da bo izvirna energija prinesla paleto dobrih preobratov in novosti. Lepe besede bodo našle ključ do srca.

Denar: Mars vam bo pomagal, da boste sledili svojim sanjam in pridobili določeno harmonijo. Predelali boste nekaj iz preteklosti in se pogumno spoprijeli z obveznostmi. Nagrajeni boste v ponedeljek in četrtek. Kreativna energija vam bo lahko prinesla nove priložnosti.

Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v spodbudo, poglobiti pa se boste morali tudi v odnose. Pogovori vam bodo v ponos in odkrili boste nekaj dobih izhodišč za rast. Stvari, ki jih ne boste mogli povedati na glas, si zapišite, tako vam bo mnogo lažje.

Rak

Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično moč, tako boste našli navdih in motivacijo. Pred vami je ploden teden, v katerem bosta v ospredju romantika in kreativna energija. Če boste predelali nekaj iz preteklosti, se boste znali pravilno odločiti. Slediti boste morali svojim občutkom.

Denar: Preudarnost se vam bo pri denarju obrestovala, seveda pa boste morali najti tudi nekaj poguma in drznosti. Zadeve se bodo v osnovi odvijale po pričakovanjih. Na delovnem mestu bodo stvari potekale tako, kot si boste želeli ali pričakovali.

Zdravje: Venera vam bo pomagala do osebne svobode in veselja. Znašli se boste v labirintu informacij in od vas bo odvisno, kaj boste izbrali. Po zvezdnih namigih se vam bo okrepila intuicija, odgovore boste našli v sebi. Res pa je, da se boste morali pogovoriti o nečem, kar vas boli.

Lev

Ljubezen: Ognjevitost vam bo prišla prav v ljubezni, tako bodo sledili premiki. Mlada luna vas bo učila predanosti in srčnosti, če boste do konca tedna osvojili lekcijo, boste nagrajeni. Srčni izvoljenec vam bo predstavil nekaj dobrih osnov za ravnovesje. Izleti v naravo bodo prav čarobni.

Denar: Rdeča nit bodo novi viri dohodka in trden sklep, kaj morate še spremeniti. Na delovnem mestu bodo zadeve krenile po pričakovani poti in upravičeno boste ponosni nase. Glede sodelovanja in pomoči sodelavcem se boste do srede odločili, kam bo modro vlagati energijo.

Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam prinesle neko ravnovesje. Spremljali vas bosta tiha sreča in paleta ugodnih rešitev. Polepšala vas bo tudi umetnost in čas bo, da boste naredili korak naprej. Izstopala bo potreba po pohvali.

Devica

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in morali boste sprejeti nekaj sprememb. Pogovori bodo imeli pozitiven učinek in bodo teden naredil zanimiv in poučen. Mlada luna vam bo pomagala najti dodatno motivacijo in srečo v globini srca.

Denar: Naredili boste načrt in sledili smerokazom. Pri tem vas bosta spremljali sreča in paleta ugodnih priložnosti za rast in razvoj. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile pozitivno, vseeno pa boste morali narediti neki načrt in slediti svojim ambicijam.

Zdravje: Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Ključ do uspeha bodo pogovori, ki vam bodo lahko v pomoč. Kljub številnim obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za vse tisto, kar vam pričara veselje, notranji mir in popolnost trenutka.

Tehtnica

Ljubezen: Z modrimi besedami boste lahko dosegli ravnovesje. Srčni izvoljenec vam bo sledil in ponudil roko, vendar bo vse nekoliko bolj dinamično. Ljubezenski odnos bo v tem tednu za vas sestavljanka, in če boste našli v sebi moč in brezpogojno ljubezen, se bodo našle tudi rešitve.

Denar: Dogodki se bodo odvijali pozitivno in sledili bodo tako uspehi kot rešitve. Spodbudno bo, da boste naredili načrt želja in prioritet. Teden bo na delovnem mestu izjemno slikovit, naredili boste tudi pomemben korak naprej.

Zdravje: Teden bo v znamenju plodnih in ustvarjalnih energij, tako se bodo zadeve odvijale po pričakovanjih. Glasba vam bo prinesla notranji mir in priložnost za rast. Poučna ogledalca v odnosih vam bodo razkrila, kam bi bilo dobro vlagati energijo.

Škorpijon

Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do pravih odločitev, poglobili se boste v odnos in pri tem blesteli. Ključ do srca bodo našle besede, ki bodo usmerjene v nekaj pozitivnega in harmoničnega. Povezovanje v ljubezni bo obrodilo sadove in čas bo namenjen tudi romantiki in harmoniji.

Denar: Venera vam bo pomagala, da boste sledili svojim izzivom. Ponosni boste na svoje dosežke, tako boste lahko naredili korak naprej, kar vam bo prineslo samozavest. Na delovnem mestu bo čas za uspehe, res pa je, da se boste morali pogovoriti in najti ravnovesje.

Zdravje: Duhovna znanja vam bodo prinesla ravnovesje in skladnost. Podprla vas bo Venera, zagovarjali boste svoje mnenje, a odkrili tudi moč sodelovanja. Po drugi strani boste imeli kar nekaj priložnosti, da boste v sebi našli moč in brezpogojno ljubezen.

Strelec

Ljubezen: Ta teden boste v sebi prižgali ogenj ljubezni, kar se vam bo obrestovalo. Morali boste izbrati prave besede in poglobiti odnos tako do sebe kot do ljubljene osebe. Rdeča nit bodo pogovori, precej plodni bodo v sredo in četrtek. Odlično se boste počutili v intimnosti doma.

Denar: Če boste sprejeli prave vrednote, se bodo zadeve odvijale po pričakovanjih. V ospredju bosta Venera in Jupiter, ki vsak zase obljubljata neko ravnovesje in napredek. Na delovnem mestu boste imeli podporo sodelavcev in odlikovala vas bo dobra volja.

Zdravje: Iz preteklosti boste izluščili namige, ki bodo za vas dragocen dar in motivacija. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem, tako boste okrepili samozavest in voljo. V torek in sredo boste nekoliko bolj občutljivi, zato si boste morali vzeti čas zase in za svojo srečo.

Kozorog

Ljubezen: Če boste svoje misli usmerili v nekaj prijetnega, se bodo zgodili premiki na bolje. Sodelovanje bo sestavni del odnosa in tako bo sledil osebni napredek. Po zvezdnih namigih bo ugodno, da boste svoje občutke zapisovali, s čimer boste v sebi našli zaklad modrih besed.

Denar: Po zvezdnih namigih vas bo obiskala sreča, zadeve se bodo obrnile v pozitivno smer. Odločitve, sprejete v tem tednu, bodo preudarne, tako boste odkrili tudi pozitivne vibracije. Res pa je, da ne boste smeli biti preveč strogi, ne do sebe ne do okolice.

Zdravje: Mlada luna vam bo prinesla kreativno energijo, tako boste kos številnim obveznostim. Po drugi strani boste morali razmisliti, kam in koliko je dobro vlagati energijo. Alternativna oblika sprostitve je, da vzamete barvice, brez rdeče in črne, ter opisujete ali rišete svoje občutke.

Vodnar

Ljubezen: Svetlobo v sebi boste skozi ideje delili s srčnim izvoljencem. Pred vama je teden ognjevitih čustev in zaveze, da morate nekaj zadev tudi spremeniti. Vaše pozitivne pripombe bodo prinesle dodatno motivacijo, tako bosta skupaj naredila korak naprej.

Denar: Na delovnem mestu ne bo vse po vaše, in prej ko boste to sprejeli, lažje vam bo. Imeli boste zelo dobre ideje in sledil bo tudi uspeh. Nekaj nihanja pri denarju boste imeli tako v ponedeljek kot petek, toda postavljanje mej bo prineslo uspeh.

Zdravje: Če se boste zavezali raziskovanju, se bodo zadeve obrnile po pričakovanjih. Odprle se vam bodo nove poti in paleta znanja, ki vam bo v pomoč. Spodbudno bo, da si boste vzeli čas zase in za tisto, kar vam prinaša veselje in vas napolni z mirom.

Ribi

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila dodatno motivacijo. Venera bo poskrbela za varnost in zadeve se bodo obrnile v iskano smer. Skupna druženja in izmenjava energij bodo prinesli povezovanje in plemenitost odnosa.

Denar: Zadeve bodo potekale v želeni smeri in več bo ugodnih preobratov in novosti. Pri denarju boste imeli srečno roko, tako bo sledil tudi napredek. Na delovnem mestu boste nekoliko bolj premišljeni, čakajo vas plodne odločitve.

Zdravje: Ponedeljkov mlaj v sebi skriva močno energijo in preobrazbo. Ključno bo, da boste telesu dodajali naravne vitamine in minerale. Če boste sledili svojemu srcu in naredili trden sklep, vas bo obiskala sreča, v ospredju bodo tudi duhovna znanja.

prejšnji članek
Kakšni čevlji bodo letos v trendu?
Moda&Lepota
Kakšni čevlji bodo letos v trendu?
naslednji članek
ProActiv – uživajte vsak dan!
Moda&Lepota
ProActiv – uživajte vsak dan!