Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Sreča na vrvici: 8 nasvetov, kako narediti kakovostno fotografijo vašega psa

24. 4. 2023; 12.29
Avtor: Oglasno sporočilo
Samsung BEYOND EPIC LN FB SLO copy (00000002)
Odkar pomnim, smo imeli doma pse. Rodila sem se, ko smo imeli nemškega ovčarja, potem si je mama zaželela irskega setra, ki mu je dala nagajivo ime Škot in je bil njen največji ljubljenček. Seveda smo bili jaz, moja sestra Nina in Škot glavni junaki večine fotografskih albumov moje mame. Ko sem šla na svoje, sem bila med študijem brez kužka in mi je družbo delal zajec, ki sem mu dala ime Seter. In prav za vsako od naših živalic imam svoj poseben album, zdaj seveda bolj na računalniku kot na polici.

No, danes se lahko pohvalim, da sem ponosna lastnica najlepšega psa na svetu – vižle Srne. Navihana triletna Srna je trenutno moja najzvestejša spremljevalka na vseh pohodih in potepanjih po Sloveniji, v vsem tem času pa sem se naučila tudi nekaj trikov, kako tako živahnega psa, kot je moja Srna, pripraviš, da ti pozira za dobro fotografijo.

A najprej naj vam opišem, s čim fotografiram Srno in zakaj sem si kupila mobilni telefon Galaxy S23 Ultra. Kamera naprave me je resnično vrgla na zadnjo plat! Posname ostre in edinstvene fotografije moje Srne, tudi ko je ta v gibanju, in lahko vam povem, da je ves čas v gibanju. Mimogrede, moja vižla je res čudovite rjave barve, ki se tako lepo poda med zeleno naravo. Moj fant ima črnega labradorca Gena in lahko vam povem, da je na vseh fotografijah fantastičen in tako ljubek, da bi ga človek kar pojedel. Oba sta zvezdi najinih objav na družbenih omrežjih. Le kdo ne uživa ​​v smešnih obrazih in ljubkih pogledih! Kamere telefona Galaxy S23 Ultra ujamejo vse podrobnosti, tudi tiste najbolj igrive.

Meni je tudi zelo pomembno, da ima moj telefon Galaxy S23 Ultra, ki ga imam vedno v žepu, možnost snemanja 8K videa, senzor z 200 MP in Space Zoom, saj le tako lahko ulovim Srno in Gena. Oh, in funkcija Super Slow Motion je popolni hit na Instagramu in TikToku, vsi so navdušeni, ko gledajo počasne posnetke tega prelepega gibanja! Kot veliki ljubiteljici narave pa mi je tudi pomembno, da je premium dizajn narejen, da varuje naravo – in Galaxy S23 Ultra je narejen iz več recikliranih materialov, embalaža pa je 100-odstotno reciklirana.

In še izkoristila sem spektakularno ponudbo, saj sem z nakupom modela iz serije Galaxy S23 ali Galaxy Z kot darilo dobila pametno uro Galaxy Watch5. Končno lahko natančno štejem korake, da bom imela konec tedna in meseca pregled, če sem dovolj migala, čeprav mislim, da se mi s Srno na vrvici ni bati za premalo gibanja. Ponudba velja do 30.04.2023. Več na https://www.samsung.com/si/offer/epic-offer-2023/.

Fotografiranje psov je lahko zahtevno zato delim z vami 8 nasvetov, ki pomagajo narediti kakovostne fotografije psa:

- Bodite na nivoju psa: ne fotografirajte psa od zgoraj. Namesto tega pokleknite ali se spustite na tla, da boste v višini oči svojega psa. Tako boste kar najbolje ujeli njihovo mimiko.

- Uporabite naravno svetlobo: najboljši čas za fotografiranje psov je zgodaj zjutraj ali pozno popoldne, ko je sončna svetloba toplejša in bolj razpršena. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi, ki ustvarja ostre sence.

- Nastavite ozadje: bodite pozorni na ozadje, ki ga želite vključiti v fotografijo. Če želite, da vaš pes izstopa, uporabite preprosto ozadje brez veliko podrobnosti ali vzorcev.

- Pri snemanju uporabite funkcijo Slow Motion: premiki psa so hitri, zato jih je toliko bolj zanimivo gledati, ko upočasnimo njihovo gibanje.

- Uporabite nagrado: če želite, da vaš pes gleda v kamero, uporabite priboljšek ali najljubšo igračo, kot nagrado, da pritegnete njegovo pozornost na kamero.

- Bodite potrpežljivi: fotografiranje psov je lahko izziv, ker so zelo aktivni. Bodite potrpežljivi in ​​počakajte na pravi trenutek za fotografiranje.

- Uporabite različne kote: preizkusite različne kote fotografiranja, kot so nizke perspektive ali visoki koti nad vašim psom, da ustvarite zanimivejšo fotografijo.

- Kupite si Galaxy S23 Ultra: mobilni telefon imate vedno v žepu, najlepši trenutki so vedno nepričakovani in Galaxy S23 Ultra je najboljše, kar imate lahko pri roki, da takoj naredite odlične fotografije in videoposnetke.

In če vam lahko še nekaj zaupam. Moja Srna je posvojena, ker se je njena nekdanja lastnica nenadoma preselila v tujino, ko je bila stara komaj nekaj mesecev. Zato vam vsem polagam na srce, posvojite svojega novega ljubljenčka in mu zagotovite dom, ki si ga zasluži. V resnici se boste vi kmalu spraševali, ali si zaslužite to srečo na štirih nogah, ki vas vsak dan gleda s tako ljubeznijo, kot da ste edini človek na svetu.

Vidi več kot barve. Posvoji ljubezen. Samsung v sodelovanju z zavetišči Horjul, Ljubljana in Koper v sklopu kampanje Vidi več kot le barve kužkom pomaga do novega doma. Za več informacij kliknite na https://www.samsung.com/si/smartphones/vidi-vec-kot-le-barve/.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Bodite bolj previdni z denarjem
Horoskop
Tedenski horoskop: Bodite bolj previdni z denarjem
naslednji članek
Super par: Kaj se je dogajalo s Timijem?
Resničnostni šovi
Super par: Kaj se je dogajalo s Timijem?
#obraziavenija
obraziavenija