franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Alenka Košir o manekenstvu: zlagala sem se

23. 3. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
209mv

Alenka Košir foto: M24

Zagovornica zdravega načina življenja Alenka Košir je bila v četrtkovi oddaji Iskreno gostja voditeljice Maje Oderlap na TV Veseljak, spregovorila pa je tudi o svoji manekenski karieri.

Preden je Alenka Košir postala mati trem otrokom, je bila aktivna športnica in manekenka. Voditeljici Maji Oderlap je priznala, da ima na manekensko kariero zelo lepe spomine. "Meni je bilo zelo fajn. Je bilo takrat manekenstvo malo drugače, kot je zdaj. Takrat je bilo društvo modnih delavcev Jugoslavije in ni bilo tako enostavno, narediti si moral kar nekaj avdicij, imeli smo tečaj, kjer smo se učili hoditi, pozirati, kako se naličiš," je povedala Alenka, ki je med manekenke vstopila pri štirinajstih letih, ob tem pa je razkrila, da se je zaradi močne želje takrat zlagala. 

Utrinek z Modnega bazarja leta 1995:

"Sprejemal so z osemnajstimi leti, ampak jaz sem se zlagala, koliko sem stara, ker sem si tako želela priti v to društvo. Ko so me enkrat sprejeli in ugotovili, koliko sem stara, so me pustili," je še Alenka iskreno priznala Maji in dodala, da so veliko potovali in snemali ter da je s svojim denarjem dobila tudi neko svobodo. 

prejšnji članek
Delovna akcija: Evgen Ržen oče znane mladenke
Svet slavnih
Delovna akcija: Evgen Ržen oče znane mladenke
naslednji članek
Lukova Anamaria postala poslovna ženska
Zdravje
Lukova Anamaria postala poslovna ženska