nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Solze v raju: Glavna igralka misli, da je lepa na drugačen način

8. 1. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Cennet Solze v raju

Cennet foto: Promocijska fotografija

Igralka Almila Ada, ki jo spremljate v vlogi Cannet v turški seriji Solze v raju, misli, da ni klasična lepotica, predvsem pa ne ženska, ki se zdi lepa turškim gledalcem.

Turška igralka Almila Ada je v vlogi Cannet navdušila slovenske gledalce, a sama pravi, da je v njeni domovini ne dojemajo kot lepotico. Pravi, da ni ženska, za katero bi gledalci turškega programa rekli, da je lepa, a da vseeno dobiva glavne vloge, saj pri teh ni več merilo to, ali si lep ali ne, ampak ustvarjalci seveda gledajo tudi na talent in vse večkrat tudi na drugačnost, izstopanje iz povprečja.

Pravi, da je številne projekte dobila zaradi sreče in trdega dela. Predvsem pa zaradi fokusa in tega, da je sprejemala prave projekte. Poudarja, da njena lepota pri tem ni imela večje vloge.

"Prepričanje, da samo lepi ljudje dobivajo glavne vloge, je napačno. Mislim, da tisti, ki me gledajo, pomislijo predvsem na to, da sem lepa na drugačen način. Veliko je govora o tem, ali sem ženska, ki je všeč turškemu občinstvu. Sem bolj svetle polti. Ne maram nositi ličil v svojim vsakdanjem življenju. Lepotni popravki niso zame, vseeno pa spoštujem tiste, ki se jih poslužujejo. Na televiziji in družbenih omrežjih vedno vidimo enolične osebe. Drugačna lepota je meni bolj privlačna. Vesela sem, da je moj obraz tako naraven," je za turške medije povedala igralka. 

prejšnji članek
Športniki invalidi v leto 2021 tudi z novim koledarjem
Svet slavnih
Športniki invalidi v leto 2021 tudi z novim koledarjem
naslednji članek
Sanjski moški Mijo Matić žaluje za ljubeznijo?
Resničnostni šovi
Sanjski moški Mijo Matić žaluje za ljubeznijo?