Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To je razlog, zakaj ženske ljubijo čevlje ...

14. 3. 2016; 02.16
Avtor: Promocijsko gradivo
ara
Čevlji so nam prav, tudi če se zredimo. V njih noge izgledajo lepše in dodajo nam nekaj centimetrov.

Ženske imamo do čevljev prav poseben odnos. Gotovo poznate občutek, ko še vaša omara šibi pod težo takšnih in drugačnih modelov, barv in oblik, vi pa se še vedno ustavite pred vsako prodajalno.

Psihologi menijo, da nov par čevljev v možganih spodbudi podobno reakcijo kot zaužitje koščka čokolade – izločanje dopamina, hormona sreče.
Zakaj ne bi te sreče nadgradile s tem, da pod roko pograbite mamo in jo odpeljete v šoping?

V prodajalnah Ara obutve se bosta obe obuli in opremili z modnimi dodatki. Najlepše pri ARI je to, da pri njej vsak najde ustrezen slog zase, ne glede na leta! Moto nove sezone pomlad poletje 2016 je ‘Vse je mogoče’ in moda se tokrat zavestno igra z nasprotujočimi si elementi ter združuje tradicijo s sodobnim.

99,95 EUR

ARA je mladostna znamka, ki veliko da na kakovost, zato se bodo v njeni obutvi stopala počutila udobno, no, naravnost božansko! K temu bo pripomogla široka paleta izbire tudi pri podplatih, saj se pri ARI zavedajo, da niti eno stopalo ni enako drugemu. Zato z različnimi modeli omogočajo prav vsakomur najbolj optimalno obutev.

Veste zakaj ženske še rade kupujemo čevlje?
Ker same sebi lažje upravičimo desetine parov čevljev v omari, kot desetine kril ali jopic, in tako ublažimo slabo vest, ki lahko nastane kot posledica prekomernega zapravljanja.

Nova ženska kolekcija obsega 200 Ara čeveljcev, s supergami, balerinami, športnimi mokasinkami in sandali zajema vse pomladno/poletne trende. To sezono so udobne modne superge tisti kos garderobe, brez katerega noben stajling ne bo popoln. Poiščite jih v Arini kolekciji in izbirajte med modnimi kovinskimi, rožastimi, kačjimi in rombastimi vzorci. Posebej izbran miks poletnih materialov v kombinaciji z mrežico in lahkim podplatom, ki diha, zagotavlja poletno lahkotnost in veliko udobja. Izbirate lahko tudi med številnimi usnjenimi čevlji, ki so na voljo v 'Regular fit' in 'Comfort fit' dimenzijah. Prevladujoče barve kolekcije so bela, siva, srebrna, platinasta, svetlo modra, bež in kožna.

99,95 eur

Za dekleta...
To poletje bodo dekleta nosila klasike, kot so oksfordski čevlji, mokasinke, balerinke, sandali in superge. Prednostna materiala Arine kolekcije sta žametni velur in gladko usnje, s katerima je ustvarjen kovinski ali lakasti videz. Akrilne dekoracije, živalski vzorci in dekorativni elementi narejeni iz kovine ali emajla bodo privlačili pozornost k vašim nogam. Ne pozabite na super modne superge, ki zagotavljajo pridih urbanosti in športa. Ara Jenny čevlji zagotavljajo veliko udobja ter moden in mladosten izgled po dostopnih cenah.

49,95 eur

Ženske torbice
Nova kolekcija Ara torbic zajema vse: od klasičnih ženstvenih modelov, do športnih in funkcionalnih torbic, ter tako ponuja torbico za vsak stajling in vsako priložnost. Torbice so povečini narejene iz visoko kvalitetnega usnja in obdelane tako, da se njihovi detajli ujemajo z detajli na Arinih čevljih. Kombiniranje čevljev s torbico tako še nikoli ni bilo lažje. Poiščite popolno torbico zase, med Arinim izborom kvadratnih torbic za čez telo, večernih torbic, nahrbtnikov ter potovalnih torbic v bež, peščeni, modri, črni ter kovinskih barvah.

69,95 eur

Za moške ...
V prodajalnah Arine obutve tudi moške čaka modna in športna obutev, primerna za vsak dan. Izbirajte med okoli 70 modeli urbanih superg, mokasink, poletnih škornjev, sandalov ter elegantnih čevljev. Celotna kolekcija je zaznamovana z udobjem, enostavnostjo in prožnostjo. Tudi tu prevladujejo rjavi odtenki, siva ter modra barva. Posebnost so novi podplati, narejeni iz gume in tehnološko naprednega EVA materiala, ki hkrati zagotavlja stabilnost, prožnost in mehkobo. Notranjost čevlja je povečini usnjena in zagotavlja maksimalno udobje s praktičnimi prilagoditvami, kot so odstranljivi vložki in podvložki ter drugi skriti detajli.

79,95 eur

Najlepše pri ARI pa je, da modna kombinatorika nikomur ne bo delala preglavic, tudi manj spretnim ne, saj ženske lahko vse modne dodatke uskladijo z elegantno in udobno ARA obutvijo. Kam bosta to pomlad odšli na modni lov mati in hči ter njuni najdražji moški, torej ni težko ugotoviti: v eno od 140 prodajaln po vsej Sloveniji, v ARA trgovine, v blagovnico Maxi v Ljubljani, prodajalne Mass, Gala, Ars, Paprika, Trend, Kopitarna, obutev Nova Gorica in druge, ki prodajajo ARA obutev in torbe.

59,95 EUR

59,95 EUR

79,95 eur

79,95 eur

79,95 eur

79,95 eur

49,95 eur

49,95 eur

79,95 eur

79,95 eur

99,95 eur

99,95 eur

99,95 eur

99,95 eur

prejšnji članek
4 glavni dejavniki, ki uničijo vaše razmerje
Zdravje
4 glavni dejavniki, ki uničijo vaše razmerje
naslednji članek
Kakšen je seks po nosečnosti?
Odnosi
Kakšen je seks po nosečnosti?