pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Moda leta 2017

5. 7. 2016; 08.33
Avtor: snč
Zaključna slika modne revije Lisca

foto: svet24

Lisca je poslovnim partnerjem iz kar 20 držav in izbranim predstavnikom medijev predstavila nove kolekcije perila, kopalk in spalnega programa, ki bodo modne navdušenke razveseljevale v pomladno-poletni sezoni 2017.

Modna revija je nove trende perila, kopalk in spalnega programa predstavila skozi zgodbe različnih plati ženske duše. Ženska je v skrbno izbrani podobi v vsakem delu dneva samozavestna, vselej modna in sebi popolna – odeta v prefinjeno perilo, barvite kopalke ali udobne modele za spanje, z neskončno mero udobja in modnih trendov.

Zapeljivo perilo

Perilo Lisca Selection se v zgodbi prestižnega vzdušja spogleduje z božansko privlačnostjo. Modele zaznamujejo skrivnostnost, prikrivanje in odkrivanje, razkošje pa jim pridajo bleščeči kristali Swarovski. Cvetlični detajli in prosojnost so nepogrešljivi pri romantičnih doživetjih vsake dive, navdušuje pa tudi tatu efekt.

Lepo se je prebuditi v sončno jutro, ki ga obdaja vonj dišečih češnjevih cvetov. Temu vzdušju se lepo poda ženstveno perilo Lisca Fashion, ki z bogatim vezenjem, elastično čipko, nežnim drapiranjem in potiski cvetja poudarja žensko nežnost in eleganco. Prepričajo atraktivni kroji, ki so drzni in izrazito ženstveni, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost. Perilo za dan najlepših sanj bodo našle tudi bodoče neveste, marsikatero pa bo navdušil baby doll ali kombinežica, ki se lahko nosi tudi kot spalna srajčka.

Lepe v prostem času

Mnogo modnih navdušenk se spogleduje z modnim retro pridihom in z njim se spogleduje tudi kolekcija Cheek by Lisca. Tokrat jo dopolnjujejo tudi športni modeli perila in vrhnjih oblačil, namenjenih aktivnemu življenjskemu slogu. Nudijo maksimalno svobodo gibanja in naredijo aktivne trenutke udobnejše in sproščene.

Liscina dama je odločna, samozavestna in ima stil, ki ga ohranja tudi na plažah. Kopalke Lisca Fashion sezone 2017 bodo obarvane v živahne barve, tisk rož, palm in pepite. Elegantni in zapeljivi modeli kopalk Lisca Selection bodo odeti v močno rožnato, črno, kraljevo modro ter v vzorce prelivajočih barv.  Bogatijo jih razkošni detajli, prosojnost in burn out tehnologija – videz izžganega materiala. Kopalke Cheek by Lisca bodo navdušile razigrane, mladostne spogledljivke, ki obožujejo pisane potiske. Kopalke krasijo volančki, igriv tisk belih ananasov na živahni barvni podlagi, mladosten potisk sadja in čipkasta tkanina v kombinaciji z mrežastim materialom.

foto: svet24

foto: svet24

foto: svet24

prejšnji članek
Slovenska superhrana
Kulinarika
Slovenska superhrana
naslednji članek
Znana slovenska voditeljica odhaja daleč stran
Svet slavnih
Znana slovenska voditeljica odhaja daleč stran