901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Udobno in modno

30. 7. 2020; 03.31
Avtor: K.M.
Crocs Brooklyn sandal_on-feet

foto: Promocijski material

Za vse, ki iščete udobno obutev, a pri tem ne želite pozabiti na modne trende.

Stil in udobje, nepogrešljiva sopotnika poletnih stajlingov, sta se to poletje združila v čudovitih modelih nove kolekcije sandalov Crocs Brooklyn. Najbolj modna inovacija Crocs doslej je s trendi platformo, preprosto, a ženstveno silhueto in lahkotnim materialom oblikovana na način, ki vam ves dan in noč nudi želeno višino, ne da bi se pri tem odrekli občutku lagodnosti.

Na neponovljivo udobje in stil kultne znamke najbolj udobne obutve na svetu prisega tudi karizmatična Hollywoodska igralka in aktivistka Priyanka Chopra Jonas, ki je letos postala ponosna ambasadorka kampanje 'Come as you are' (Bodi kar si). Tako se je pridružila zvezdnici Zooey Deschanel, ki sončne dni prav tako preživlja na mehki platformi novih sandalov Crocs Brooklyn.


V modnih sandalih s polno peto Crocs Brooklyn vam nikoli ni treba izbirati med modnim videzom in udobjem. Prefinjena, a preprosta silhueta in debela platforma dajeta vsakemu stajlingu modni videz po zadnjih trendih. Najnovejši model sandalov je na voljo s platformo v različnih višinah pete in praktičnih barvnih različicah. Kombinacije črne, bele in bež bodo idealno zaokrožile vsak modni videz za najrazličnejše priložnosti. Vse modele hkrati združuje revolucionarni penast material Croslite™, ki nudi že slavno lahkotno udobje in celodnevni občutek hoje po oblakih. Počutite se lahkotno ves dan, obenem pa uživajte v eleganci in samozavestno zakorakajte med delom, opravki in zabavo. Ko ste lahko od prvega do zadnjega koraka v dnevu videti čudovito in se počutite lahkotno, zakaj bi se zadovoljili z manj?

prejšnji članek
Nad ranice z ognjičevim maslom
Zdravje
Nad ranice z ognjičevim maslom
naslednji članek
Od večerje med grajskimi vinogradi do užitka pod zvezdami
Kulinarika
Od večerje med grajskimi vinogradi do užitka pod zvezdami
#obraziavenija
obraziavenija