zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Televiziji prekrižali načrte in razkrili, kdo je novi Sanjski moški

11. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
toni-šćulac

Sanjski moški Toni Šćulac foto: edit: njena.si

Na hrvaškem so dočakali razkritje tretjega Sanjskega moškega. Predčasno in pred uradno predstavitvijo, saj je eden izmed medijev televiziji RTL prekrižal načrte in razkril skrbno varovano skrivnost. Izbor je kljub temu povsem navdušil oboževalce šova ...

Kot poroča časnik Slobodna Dalmacija, za njim pa tudi ostali hrvaški mediji, je obraz 3. sezone hrvaškega resničnostnega šova Sanjski moški postal Toni Šćulac, 31-letni doktor fizike.

Novi Sanjski moški čeden in razgledan

Toni je predavatelj na Fakulteti za naravoslovje v Splitu, kjer poučuje od leta 2019. Predava kar dva predmeta, Specialno teorijo relativnosti in Analizo podatkov v fiziki visokih energij. 31-letnik je pred tem dve leti poučeval fiziko na Fakulteti za elektrotehniko, strojništvo in ladjedelništvo.

Novi Sanjski moški je diplomiral na Fakulteti za naravoslovje v Splitu. Leta 2018 je zaključil dvojni doktorski študij v Zagrebu in Parizu. Štipendist francoske vlade se lahko poleg zavidljivih akademskih dosežkov pohvali tudi s članstvom v Evropskem centru za jedrske raziskave (CERN), zaradi česar je leta 2019 prejel priznanje univerze.

»Zelo sem zadovoljna z novim Sanjskim moškim, letos imamo znanstvenika in intelektualca, hkrati pa športnika in lepo vzgojenega moškega, ki bi si ga za zeta želela vsaka mama,« je svoj vtis strnila voditeljica šova Antonija Blaće, ki ocenjuje, da imajo letošnje leto zavidanja vrednega kandidata.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Jack za konec pošteno šokiral udeležence šova
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Jack za konec pošteno šokiral udeležence šova
naslednji članek
Že veste, kako izbrati modne in hkrati udobne ženske čevlje za različne priložnosti?
Moda&Lepota
Že veste, kako izbrati modne in hkrati udobne ženske čevlje za različne priložnosti?