nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

NAGRADNA IGRA: Praznična eleganca za vsak dan

14. 12. 2023; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
čevlji, obutev, deichmann, december, zima
December je kakor Instagram filter za naš vsakdan – vse se zdi bolj bleščeče, barvito in slavnostno. Prinaša nam tudi obilo priložnosti za slavnostna oblačila in obutev, ki bodo zaznamovali zaključek leta in poskrbeli za popolno zimsko modno izjavo. Ponujamo vam nekaj možnosti, s katerimi boste obeležili prihajajoče leto in se prepustili Deichmann navdihu.

Od sproščenih kavic s prijatelji do popoldanskih sprehodov v mestu pa vse do tiste družinske večerje, ki jo komaj čakate; poglejmo, kako lahko modni praznični duh prežema vaš december. Na koncu ne zgrešite še povabila k nagradnem glasovanju Deichmann, da postavite piko na i vaši modni izbiri.

Srečanja s prijatelji

Za srečanja s prijatelji izberite udobne, a stilsko dovršene kombinacije oblačil. Poglavitno vprašanje tu je: kako združiti udobno z modnim?

Zanjo: Stilski čevlji s peto, klasični gležnjarji ali trendi visoki škornji so idealna izbira. Ujemajoča se oblačila naj bodo praznično 'obogatena' s svetlečimi in mehkimi elementi, morda kombinacija udobnih kavbojk in svetleče bluze ter dolgega plašča z obrobo, ali pa toplega, a elegantnega puloverja.

Zanj: Moški naj za praznična srečanja izberejo udobne, a stilsko dovršene čevlje, kot so lisasti gležnjarji, moderne superge ali elegantne loaferke. Kombinirajte jih s temnimi hlačami in srajco za videz, ki je sproščen, a še vedno dovolj eleganten za praznično vzdušje.

Sprehod po mestu

Zimske temperature na prostem zahtevajo toplo in udobno obutev, a to ne pomeni, da moramo žrtvovati stil. Od izoliranih škornjev do trendi snežnih čevljev, od elegantnih park in volnenih plaščev do igrivih zimskih dodatkov za najmlajše – idealno za raziskovanje praznično okrašenega mesta.

Zanjo: Za sprehode po mestu izberite toplo, trpežno in udobno obutev, kot so izolirani škornji ali modne snežne čevlje. Ti so lepo videti elegantno tudi v bež odtenkih. Kombinirajte jih z zimskim plaščem ali dolgo pleteno obleko, ki vas bo grela in vašemu stilu dodala praznični sijaj.

Zanj: Moški naj za zimske sprehode po mestu izberejo robustne škornje, vremensko odporne čevlje z mucko ali brez, ki bodo ohranili stopala topla in suha. Slog dopolnite z debelim puloverjem in stilskim volnenim plaščem – najraje v temnih, gozdnih, zemeljskih ali drugih naravnih odtenkih.

Za najmlajše: Za najmlajše je december čas čarobnosti. Za zimske sprehode naj tako nosijo elegantne škornje, tople škornje z mucko, ki se bodo ujemali z njihovimi zimskimi jaknami in kombinezoni. Izberite obutev, ki bo udobna in primerna za zimske pustolovščine – odraz praznične domišljije!

Družinsko praznovanje

Ko se približajo praznični dnevi in družinska srečanja napolnijo naše domove z veseljem, je čas, da svoj modni izraz prilagodimo tem toplim, zasebnim priložnostim. Na srečanjih, kjer je poudarek na druženju in udobnosti, ni potrebe za pretirano svečanost.

Zanjo: Za družinsko večerjo izberite elegantne, a udobne čevlje, kot so prisrčni salonarji, salonarji z nizko peto ali stilsko oblikovane balerinke. Kombinirajte jih z elegantno obleko ali kombinacijo bluze in krila, ki odraža praznično vzdušje.

Zanj: Moški naj za družinsko večerjo izberejo klasične čevlje, kot so modne superge, visoke superge ali gležnjarji. Ujemajoča se oblačila naj bodo formalna, a udobna – morda temne hlače in srajca z volnenim puloverjem ali eleganten suknjič.

Za najmlajše: Otroci naj za družinska praznovanja nosijo čevlje, ki so formalni, a hkrati udobni in varni za igro, kot so nizki škornji, bleščeče balerinke ali udobne superge. Ujemajoča se oblačila naj bodo praznična in udobna, kot so svetleča obleka za deklice ali srajca in hlače za dečke.

OSVOJITE NAGRADO s popolno opravo    

Kateri čevelj je popoln za tvojo praznično obleko?

Odgovore na naslednja vprašanja nam napiši na njena@njena.si, med bralci pa bomo izžrebali srečne TRI prejemnike DARILNEGA BONA Deichmann v vrednosti 20 €.

Rezultat bo obutev, ki vam jo priporočamo k vaši opravi. Ti nasveti in imena nagrajencev bodo objavljeni 18. 12. 2023, zato ostanite pozorni na naš portal.

Kako temeljito običajno premislite, kaj boste oblekli za srečanje s prijatelji?

  1. Vsak detajl načrtujem že dalj časa pred srečanjem.
  2. Včasih bolj, včasih manj – po inspiraciji.
  3. S tem se ukvarjam približno eno uro pred odhodom.
  4. Sploh ne pomislim; vzamem prvo, kar vidim.

Kaj najbolj cenite v modni opravi za v mesto?

  1. Da sledi zadnjim modnim krikom.
  2. Da je udobno in toplo.
  3. Da je trpežno, tudi za bolj grobo tlakovane terene.
  4. Da je drzno, izstopajoče iz vsakodnevnega stila.

Kako praznujete z družino?

  1. Z domačo pojedino in odbarovanjem v širši družini.
  2. Veličasten, slavnosten obrok.
  3. Majhno, simbolično praznovanje v ožji družini.
  4. Izven doma; v restavraciji, skupne aktivnosti,…

Ko se poslavljamo od decembrskih lučk in toplih večerov, nas bogate modne izkušnje tega meseca napolnijo z navdihom za prihajajoče leto. Naj vaš praznični videz odraža veselje in toplino sezone!

Pari so na voljo v poslovalnicah Deichmann v Sloveniji, več o ponudbi pa na spletni strani www.deichmann.com.

prejšnji članek
Praznični kolač s čokoladno-bananinim pudingom
Kulinarika
Praznični kolač s čokoladno-bananinim pudingom
naslednji članek
Voditeljica zbolela pred koncem Kmetije
Resničnostni šovi
Voditeljica zbolela pred koncem Kmetije