Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica zbolela pred koncem Kmetije

14. 12. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
natalija-bratkovič, kmetija-2023

Natalija Bratkovič foto: POP TV

Nataliji Bratkovič je ponagajalo zdravje.

Ja, na pohodu so virusi gripe in prehlada, zato ni nič nenavadnega, če vam zdravje v teh dneh malce šepa. Ta nevšečnost pesti tudi voditeljico Kmetije Natalijo Bratkovič, ki si prizadeva, da bi se čimprej počutila bolje. Ker so pred tedni zaključili snemanje šova Kmetija, je imela več prostega časa, sedaj, ko se 10. sezona približuje h koncu, pa jo že nekoliko preganja pogled na koledar, saj bo znova morala stopiti v ospredje.

»Pravkar prihajam od zdravnice, verjetno se še malo sliši, ampak nimam še glasu. Pred dnevi mi ga je popolnoma zmanjkalo, nekaj sem zbolela, očitno me je napihalo in zdravnica je rekla, da moram biti še kakšen dan tiho. Ja, lažje je reči, kot narediti – vsaj zame,« je smeje se pojasnila v videoposnetku na družbenem omrežju in dodala, da so nevšečnosti neprijetne še posebej v tem obdobju, ko zaradi prihajajočih obveznosti potrebuje glas.

»Kot veste, se prihodnji četrtek 21. decembra na POP TV zaključuje letošnja deseta sezona Kmetije. Končno bomo izvedeli, kdo je zmagovalec ali zmagovalka jubilejne sezone. To pa seveda potem pomeni malo več intervjujev in dodatnega dela in zadolžitev zame,« je zaključila Natalija.

prejšnji članek
NAGRADNA IGRA: Praznična eleganca za vsak dan
Moda&Lepota
NAGRADNA IGRA: Praznična eleganca za vsak dan
naslednji članek
Blaž Švab: V medijih se ne poslavljamo …
Svet slavnih
Blaž Švab: V medijih se ne poslavljamo …