stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaž Švab: V medijih se ne poslavljamo …

14. 12. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Melani Mekicar, Blaž Švab

Melani in Blaž še v svoji zadnji sceni oddaje V petek zvečer foto: RTV Slovenija

Voditelj in član zasedbe Modrijani je javnosti predstavil svoj pogled na slovo od oddaje V petek zvečer.

Kot že veste, se je priljubljena oddaja V petek zvečer poslovila s TV ekranov, skupaj z njo pa tudi vsi ustvarjalci, ki so sestavljali mozaik glasbenega projekta. Čeprav so zvesti gledalci ob ukinitvi popularne vsebine izrazili veliko obžalovanje, pa voditelj Blaž Švab ne tarna nad zaključkom tega poglavja. Na celotno zgodbo gleda predvsem s hvaležnostjo, javnosti pa je predstavil tudi svoj pogled na tovrstne televizijske projekte.

»Rad imam deželo Radovednega tačka, Malih sivih celic, Nedeljskih 60, Dnevnika... Rad imam RTV Slovenija. In ob koncu snemanja oddaj čutim HVALEŽNOST za ta privilegij, da sem smel vsak petek reči "Dober večer" toliko gledalcem in jim lepšati večere. Hvaležen za tako zaupanje in res dobre sodelavce Televizije Slovenija. Naprej. Čutim izredno HVALEŽNOST do velike ekipe ljudi, s katero smo skupaj soustvarjali oddaje in pri številnih projektih sodelovali kot zunanji sodelavci televizije. Del tega teama sem bil tudi jaz. Televizija je ekipa in naša je bila sanjska. Brez nje bi bil zgolj siromak oziroma sanjač z željo in idejami, nič drugega. Hvala, da sem bil lahko del te ekipe. Največjo HVALEŽNOST pa čutim do glasbenikov, do pevk in pevcev, ki so vsak petek dali gledalcem toliko enih lepih dobrih občutkov, toliko enega časa in truda, toliko ene ljubezni, da sem bil večkrat ganjen do solz, ker to zmorejo samo glasbeniki, vedno nesebično, vedno za svojo publiko,« je na družbenem omrežju strnil svoje misli Blaž, nato pa se dotaknil še drugega dela in razložil, kaj ga je na področju minljivosti projektov v medijih pred mnogimi leti naučila njegova najboljša mentorica.

»V medijih se ne poslavljamo, v medijih gremo samo naprej, ko je konec oddaje, sledi nova, ko je konec oddaje, ostanejo dobri občutki, vrnejo pa se težke skrbi, ki jih imamo vsi, kako bomo prebrodili dan, kako bomo premagovali vsakdanje skrbi in težave. V medijih, na radiu in televiziji, se ne poslavljamo, ker nismo egoisti, ki bi menili, da se svet vrti samo okoli nas, vedno se okoli tistih, za katere ustvarjamo. In to ste vi, dragi gledalci, poslušalci ...« je razložil in se znova s hvaležnostjo obrnil na gledalce, da so jim oproščali številne napake in lepo sprejeli tisto, kar je uspelo. »Ganjen do solz. Srečen. Vsem želim mirne praznike. In da bi se kmalu znova srečali, ko bo čas za to. Do takrat pa se ne poslavljamo, ampak se znova in znova lepo pozdravljamo... na poti, na cesti, v trgovini, na tržnici, na televiziji...« je zaključil zapis in vsem skupaj ljubeče zaželel vse dobro.

prejšnji članek
Voditeljica zbolela pred koncem Kmetije
Resničnostni šovi
Voditeljica zbolela pred koncem Kmetije
naslednji članek
Velika čas - Joker Out bodo nastopili na enem izmed največjih festivalov
Svet slavnih
Velika čas - Joker Out bodo nastopili na enem izmed največjih festivalov