1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Velika čas - Joker Out bodo nastopili na enem izmed največjih festivalov

14. 12. 2023; 10.30
Avtor: K.M.
Pivo in cvetje (1)

Joker Out so v soboto uradno zaprli glasbeni del letošnjega festivala. foto: Mediaspeed za Pivo in cvetje

Madžarski festival Sziget je včeraj javnosti predstavil prvi del nastopajočih. Med njimi pa sploh prvič tudi tudi slovenski predstavniki, saj bodo na festivalu nastopili fantje iz skupine Joker Out. Kar je zagotovo posebna čas, če upoštevamo, da so na festivalu v preteklosti nastopali tudi David Bowie, Snoop Dogg, Rihanna, Justin Bieber, Iggy Pop, Rammstein, Pink, Armin Van Buuren in drugi.

Sziget Festival je zelo priljubljen tudi med Slovenci. Najverjetneje zaradi njegove bližine, saj se vsako leto odvija v glavnem mestu Madžarske, v Budimpešti, na enem izmed otokov na reki Donavi. Sredi avgusta v osrčje prestolnice privabi številne željne zabave, glasbenih nastopov in kulturnih aktivnosti. Letos, med 7. in 12. avgustom, pa se bo odvijala že 30. izvedba tega priljubljenega festivala. Kot je že znano z vsaj enim slovenskim izvajalcem. Kako smo se imeli na lanski izvedbi festivala, si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Med prvimi razkritimi nastopajočimi je namreč tudi skupina Joker Out. Organizatorji so o njih zapisali: "Joker Out, mlada slovenska zasedba, ki je nastala leta 2016, je postala priljubljena po vsej državi, oživila glasbeno sceno in navdihnila nov val mladih umetnikov. Edinstven zvok skupine, ki ga opisujejo kot šegadeljski rokenrol, združuje metodično bistroumnost z blaženo spontanostjo. Kljub uspehu skupina ostaja prizemljena in povezana s svojim občinstvom." 

Organizatorji so poleg Joker Out razkrili še kar nekaj zvenečih imen. Med njimi so: Sam Smith, Martin Gfarrx, Louis Tomlinson, Becky Hill in drugi. 

prejšnji članek
Blaž Švab: V medijih se ne poslavljamo …
Svet slavnih
Blaž Švab: V medijih se ne poslavljamo …
naslednji članek
Zapeljivo sproščanje Basijeve zaročenke
Svet slavnih
Zapeljivo sproščanje Basijeve zaročenke