pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Povrnite si denar in prihranite s Tipli

10. 1. 2023; 12.17
Avtor: Oglasno sporočilo
Tipli
Za vas imamo nekaj nasvetov, kako zapravljati brez slabe vesti.

Se tudi vi uvrščate med tiste, ki si radi privoščijo nov kos oblačil ali obutve, a jih pred nakupovanjem vedno znova preganja slaba vest, koliko bodo pri tem zapravili.Nikakor ni treba, da je temu tako. Pobrskajte po spletni ponudbi kuponov za popust na spletni strani Tipli, kjer lahko izbirate med popusti v različnih vrednostih za številne ponudnike. Odločate se lahko med ponudbo različnih trgovin in izbirate med popusti, ki bodo vrednost vašega nakupa zmanjšali tudi za nekaj deset odstotkov.

Naj bo nakupovanje prijetno opravilo

Da se boste med nakupovanjem lahko posvetili le še iskanju pravega kosa in ustrezne velikosti, smo pripravili nekaj nasvetov, kako si lahko olajšate stroške, ki ob tem nastanejo. Pobrskajte med kuponi, s katerimi boste zmanjšali stroške in se posvetili iskanju pravega kosa za vas ali vaše bližnje. Preden se odločite za nakup novega oblačila ali obutve, se vprašajte, za kakšno priložnost potrebujete nov kos v vaši garderobi in kako pogosto ga nameravate nositi. Izberite nov kos oblačila, ali pa se odločite za nakup modnega dodatka in tako osrečite osebo, ki vam je blizu. Answear koda za popust vam bo pri nakupu v veliko pomoč, saj boste na tak način prihranili pri vašem nakupu. Answear ponuja precejšnjo izbiro različnih oblačil, obutve in modnih dodatkov, tako za vsakdan, kot tudi za posebne priložnosti.

Nakup kakovostnih čevljev je običajno nekoliko zajetnejša investicija, zato je vsekakor dobrodošlo, da imate pri tem tudi kakšno olajšavo. Eobutev koda bo tako kot nalašč za koriščenje popusta ob nakupu. Izbirate lahko med bogato ponudbo čevljev priznanih modnih oblikovalcev, v ponudbi pa so tako elegantni čevlji, obutev za posebne priložnosti in svečanosti, zimski škornji, natikači, copati in še marsikaj. Izbirate lahko med kosi za ženske, moške in otroke. Na spletni strani Eobutev pa se nahaja tudi pestra izbira različnih torbic in modnih dodatkov za vse priložnosti, tako šalov, rut, nakita in drugih dodatkov, s katerimi boste popestrili vaš vsakdanji videz in mu dodali nov pridih.

prejšnji članek
Podprite mlade kuharje, privoščite si pethodni meni
Svet slavnih
Podprite mlade kuharje, privoščite si pethodni meni
naslednji članek
Ne boste verjeli, kakšen dopust si je privoščil Luka Basi
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kakšen dopust si je privoščil Luka Basi