stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Nika Križnar prevzela vlogo, v kateri je blestela Tina Maze

19. 1. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
Nika Križnar 2

Nika Križnar foto: Promocijski material

Smučarska skakalka se je izkazala v popolnoma novi vlogi.

Vsako leto v Zlatarni Celje izberejo znano športnico, ki bo predstavljala srebrne kolekcije Lencia. Izberejo žensko, ki je ne odlikuje le zunanja lepota, temveč v sebi nosi edinstven žar, ki nas navdušuje. Obraz Lencia 2024 je tako postala izjemna smučarska skakalka Nika Križnar. Ta navdušuje, ker že pri tako mladih letih strastno sledi svojim ciljem. Je ženska, ki tekmuje v športu, kjer so potrebni tako pogum in samozavest kot tudi lahkotnost.

Nika je v svoji tekmovalni karieri osvojila srebrno in bronasto medaljo na Svetovnem prvenstvu ter postala prva slovenska smučarska skakalka, ki je osvojila veliki kristalni globus za zmago v svetovnem pokalu. Na Zimskih olimpijskih igrah leta 2022 v Pekingu je s slovensko mešano skakalno ekipo osvojila še zlato medaljo. Njeni vztrajnost in brezmejna strast do dosežkov sta vrlini, ki smo ju v Zlatarni Celje prepoznali kot odlični sopotnici blagovne znamke Lencia.

Nika Križnar zdaj tudi model foto: Promocijski material

Prva kolekcija v sodelovanju z Niko, Lencia Wonderland, bo že konec januarja na voljo na spletu in v poslovalnicah Zlatarne Celje. Lencia Wonderland je kolekcija, v kateri vladajo vse barve ljubezni – nedolžna ali srčna in strastna – zato je prav lahko odlično darilo za valentinovo sebi ali najdražji osebi.

prejšnji članek
Sharon Stone pokazala 90-letno mamo
Svet slavnih
Sharon Stone pokazala 90-letno mamo
naslednji članek
Gaja Filač: serija je obogatila moje življenje
Svet slavnih
Gaja Filač: serija je obogatila moje življenje