dsoprizidek
Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu starejših občanov že zapirali

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gaja Filač: serija je obogatila moje življenje

19. 1. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
Gaja Filač

Gaja Filač foto: Promocijski material

Na male ekrane kmalu prihaja nova serija Skrito v raju, z njo pa tudi Gaja Filač. Kako 25-letna igralka danes gleda na projekt?

Simpatična Gaja Filač, ki smo jo sicer spremljali v filmih Košarkar naj bo in Posledice, pa tudi v številnih serija, kot so Têlenovela, franšizi Jezero, V imenu ljudstva, februarja prihaja na male ekrane. Tokrat v glavni vlogi v novi slovenski seriji Skrito v raju. Serijo so pričeli snemati že pred dvema letoma, s snemanji pa uradno zaključili pred meseci. Kako mlada igralka danes gleda na vlogo, oziroma samo serijo, s katero se bo predstavila širši publiki? 

"Za prihodnosti ne znam predstavljati, kaj to pomeni. Zagotovo verjetno odpre neka vrata in zapre neka vrata, ampak jaz se s tem ne ukvarjam. Jaz sem se ukvarjala s tem, kaj ta serija pomeni zame, oziroma meni," je povedala Gaja in nadaljevala: "Ta serija je, če sem lahko malo poetična, na zelo lep način obogatila moje življenje, zelo sem ponosna, da sem del nje. Zdi se mi en čudovit projekt, čudovita ekipa je tukaj zraven in mislim, da smo res naredili nekaj lepega in zelo sem ponosna na vse nas. Tako da ja."

prejšnji članek
Nika Križnar prevzela vlogo, v kateri je blestela Tina Maze
Moda&Lepota
Nika Križnar prevzela vlogo, v kateri je blestela Tina Maze
naslednji članek
TEST: Ste prijazni sami do sebe?
Zdravje
TEST: Ste prijazni sami do sebe?