stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Smrt v življenju zvezdnika serije Dobri zdravnik

19. 1. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
noah galvin god doctor

Noah Galvin v seriji Dobri zdravnik foto: Promo

Pevec in igralec Noah Galvin se je poslovil od svojega očeta. Zvezdnik serije Dobri zdravnik je nedavno presenetil z ljubečim opisom bolečih in težkih družinskih podrobnosti.

Noah Galvin je igralec, ki v seriji Dobri zdravnik (The Good Doctor) upodablja mladega zdravnikaAsherja Wolka. Za 29-letnika je bil konec leta odet v žalost, poslovil se je namreč njegov oče.

»Bil je majhen in radodaren, mogočen in glasen, napolnjen z več ljubezni, kot katerikoli človek, ki sem ga imel priložnost srečati. Zelo ga pogrešam,« je Noah delil svoja čustva s spletno publiko, ki mu je izrazila podporo težkih trenutkih. Igralec je sicer nedolgo tega razkril žalostno plat očetovega življenja, pri čemer mu je uspelo ljubeče orisati vsebino, čeprav je bila realnost precej grenka.

Takole je zapisal …

»Moj oče prehaja iz postelje v invalidski voziček in nazaj, njegov um pa hkrati zatirajo bolezen in zdravila. Ima sostanovalca, ki je bil nekoč znan funk basist - še nikoli nisem videl starca s toliko piercingi. Vsak dan ležita drug ob drugem, ne da bi se eden drugega sploh zavedala. Čeprav mislim, da ne bi bila prijatelja, če bi kateri od njiju znal oblikovati stavek, pa sem vseeno vesel, da ima oče v bližini nekoga iz sveta glasbe, ki z ritmom in pesmijo vpliva na tisto, je ostalo. Moj oče me ne prepozna več, vendar mu je všeč, ko zapojem The Secret Garden. Njegova glava je še vedno sijoča. Njegovi zobje so še vedno krhki. Še vedno se smehlja, ko oponašam Britance. Še vedno diši po domu iz mojega otroštva, le da ga dopolnjujejo zgornje note vonja po domu za ostarele. Pogrešam ga. Ampak jaz sem on, tako da je to o.k.. Danes bom njemu v čast nekaj neurejeno skuhal in se kregal z mamo.«

prejšnji članek
Hči Jurija Součka: Imamo občutek, da Slovenija žaluje z nami
Svet slavnih
Hči Jurija Součka: Imamo občutek, da Slovenija žaluje z nami
naslednji članek
Melania Trump mater pokopala v Združenih državah Amerike
Svet slavnih
Melania Trump mater pokopala v Združenih državah Amerike