nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Odštevanje do ponovnega zagona Skačimerja: Za najbolj poskočen navijaški narod

11. 8. 2023; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo
411-24-kosarka navijaci af
Z današnjim dnem je uradno odprtje svetovnega prvenstva v košarki oddaljeno natanko teden dni, z njim pa (še nekaj ur bližje) tudi ponovni zagon najbolj navijaškega merilca na svetu. Kaj vam lahko v prihajajoči košarkarski vročici prinese Laško Skačimer in kako do nagrad? Vse to je bilo šele ogrevanje!

Bilo je na prvo avgustovsko sredo, ko so slovenski košarkarji v dvorani Stožice gostili izbrano vrsto Grčije, istočasno pa je v Ljubljani in Mariboru potekal vroč navijaški obračun. V organizaciji Pivovarne Laško ter našega in vašega športnega časnika so se ljubitelji igre na parketu pomerili za čast in slavo – in za privlačne nagrade. Ena navijaška prestolnica proti drugi. Na koncu je naziv najbolj vnetih navijačev končal v vzhodnem delu dežele na sončni strani Alp, za nepopustljivo (in na trenutke zelo iznajdljivo) borbo pa so bili nagrajeni tudi tisti, ki so skakali v Ljubljani.

Od podpisanih žog, reprezentančnih dresov do glavnih nagrad – srečnežem sta Laško in Ekipa omogočila ogled ponovnega spektakla v Stožicah. Z izdatno pomočjo zdaj že vsem dobro znane Lukove čarovnije so Dončić in druščina na ljubljanskem parketu ugnali izbrano vrsto Črne gore in tako v veliki meri poskrbeli, da sta bila dva zaporedna poraza z Grčijo pozabljena, ter hkrati zagotovili, da se je iskra košarkarske evforije spet vnela, a se še ni dokončno razplamtela. Ker je bilo v resnici vse to šele ogrevanje, ker je bilo le stopnjevanje do vsega tistega, kar prihaja v prihodnjih tednih oziroma prihodnjem mesecu dni.

Samo ogreval pa se je tudi Skačimer in z njim vsi tisti, ki so skakali, skačejo in bodo skakali v podporo slovenskih košarkarjev. V petek 25. avgusta, čez natanko dva tedna, se ob 10. uri po našem času z obračunoma Angola – Italija in Finska – Avstralija začenja košarkarsko svetovno prvenstvo 2023. Že deset ur pred tem, ob polnoči, pa bo ponovno zaživel tudi navijaški merilnik Skačimer. Do sobote, ko bo boje za naziv najboljših na svetu ob 13.30 po našem času proti reprezentanci Venezuele začela tudi Slovenija, bo tako vse nared, da Slovenci znova dokažemo, da smo najbolj neutruden, zvest, predvsem pa poskočen navijaški narod. Sklepi bodo razgibani, mišice ogrete, osvežilni napitki na dosegu roke. Glavna nagrada za podporo bodo seveda uspešne predstave slovenskih košarkarjev v oddaljeni Aziji, Skačimer pa bo tudi tokrat poskrbel za privlačne dodatne nagrade. Vsak dan med trajanjem svetovnega prvenstva bo Skačimer določil štiri srečne nagrajence, ki bodo prejeli majice in plato svetlega piva Laško Zlatorog. Vsi sodelujoči navijači bodo prav tako del glavnega žreba, v katerem bodo na voljo tri košarkarske žoge s podpisi slovenskih reprezentantov in trije reprezentančni dresi z enako poslikavo. Naj se odštevanje začne!

prejšnji članek
Kam z odpadki na poplavljenih območjih?
Svet slavnih
Kam z odpadki na poplavljenih območjih?
naslednji članek
Krepka enolončnica z govedino in maslenko
Kulinarika
Krepka enolončnica z govedino in maslenko
#nasazenazenska
nasazenazenska