palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Prvi ledeni bar na kolesih v Sloveniji

22. 9. 2023; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
BDM_1-17

Ice Cold tovornjak. (Foto: Borna Media Production)

Kljub temu, da se dnevi že krajšajo in noči postajajo hladnejše, se poletje še ne poslavlja. Da bi ohranili poletno vzdušje čim dlje, prihaja v Slovenijo najbolj mrzla avantura tega leta, prvi Ice Cold tovornjak pri nas.

Be the Meister Collective je sinonim za nepozabna doživetja. Celoten mesec boste lahko vstopili na edinstveno popotovanje v ledeno mrzel bar na kolesih in uživali ob popolno postreženem No.1 prodajanem zeliščnim likerjem.

Nik Korošec, tekmovalec Exatlona 2021 s partnerico Mašo. (Foto: Borna Media Production).

Damjan Špan, direktor Špan center mobilnosti s partnerico Tjašo Berakovič. (Foto: Borna Media Production).

Florian Phillipps, območni direktor Jägermeister in Žiga Žalik, produktni vodja G3 Spirits. (Foto: Borna Media Production)

Karmen Meze, La Popsi; Žiga Jančar, nekdanji profesionalni kolesar in Tjaša Gros, ustvarjalka vsebin. (Foto: Borna Media Production)

Prvi premikajoči se ledeni bar v Sloveniji je ročno izdelan in narejen iz kar 11 ton ledu. V njem pa vas ne čaka le velika količina ledu, temveč vas bo že ob vstopu pozdravila mamljiva aroma No. 1 prodajanega zeliščnega likerja, izdelanega iz 56 skrbno izbranih zelišč.

Obiskovalcem so na voljo posebne Ice Cold bunde, ki jih ščitijo pred nizkimi temperaturami v baru. (Foto: Borna Media Production)

V njem bodo v ledeno hladnih kozarcih stregli na -18 stopinj ohlajen zeliščni liker, izdelan iz 56 skrbno izbranih zelišč. Bar, ki je v celoti narejen iz ledu pa bo poskrbel, da pijače ostanejo hladne do zadnjega požirka.

Časovnica

Lokacije Ice Cold turneje

Kje vse boste imeli možnost obiskati Ice Cold tovornjak? Priložnosti za obisk tovornjaka z ledenim barom bo dovolj, saj bo cel mesec potoval po Sloveniji in se ustavil na 10 lokacijah. Obiskali ga boste lahko v Ljubljani, Portorožu, Izoli, Kranju, Novi Gorici, Vrhniki in Mariboru. Svojo turnejo pa bo zaključil 11. oktobra na Brezovici pri gostilni Pr’ Kopač.

Spremljajte družbena omrežja @meister_collective za aktualne informacije o Ice Cold tovornjaku in njegovem potovanju. Ne pozabite si označiti v koledar vašo najbližjo lokacijo, da ne zamudite priložnosti za osvežitev v družbi No.1 prodajanega zeliščnega likerja v ledenem baru – najbolj hladni zabavi v mestu!

Ledeni bar. (Foto: Borna Media Production)

Ledeni bar. (Foto: Borna Media Production)

Ice Cold tovornjak je turnejo začel v Komendi. (Foto: Borna Media Production)

Ice Cold tovornjak je turnejo začel v Komendi. (Foto: Borna Media Production)

prejšnji članek
Kakšno veselje v družini Lee Mederal!
Svet slavnih
Kakšno veselje v družini Lee Mederal!
naslednji članek
Igralka iskreno o Anđeli Akrap: Ljubim to žensko
Svet slavnih
Igralka iskreno o Anđeli Akrap: Ljubim to žensko