pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka iskreno o Anđeli Akrap: Ljubim to žensko

22. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
botri, zabava, macani

Barbara Vicković - Anđela Akrap foto: Nova TV

Je igralki Barbari Vicković težko upodobiti lik nesamokritične in sila klepetave Anđele Akrap? No, njeno mnenje o županovi ženi vam bo zagotovo predstavilo drugačen pogled na zaglavaško klepetuljo.

Ob liku Anđele Akrap verjetno pogosto zavijate z očmi, zlasti, ker povsod vtika svoj nos in ker se tako rada sonči pod žarometi lastne večvrednosti. A kako se ob skoku v njene čevlje počuti hrvaška igralka Barbara Vicković? Ji je ljubše upodabljanje likov, ki so ji karakterno vsaj malce bolj podobni? Kot je pojasnila tekom klepeta za časnik Slobodna dalmacija, je zanjo upodabljanje Anđele prava avantura. Njen lik kljub vsemu gledalce nasmeji in to je občutek sreče, ki ga naravnost obožuje.

Barbara Vicković foto: Nova TV

»Pravzaprav je kar zabavna ženska, vtika nos v vse, v kar ona hoče, zelo je samovšečna, o posledicah svojih dejanj ne razmišlja, kasneje pa si beli glavo s tem, zakaj se jo ljudje izogibajo in zakaj jo nesramno zavračajo. Anđela je prototip dalmatinske mame, ki je navdušena nad svojim sinom, čeprav je navaden nesposobnež. Pri hčerki je situacija povsem drugačna, v odnosu z njo je neizmerno tekmovalna,« je Barbara orisala manj prijetne karakteristike svojega lika, nato pa se dotaknila še njenih pozitivnih lastnosti.

»Všeč mi je Anđelin odnos s tastom, spoštuje ga, čeprav ji gre na živce. Najraje bi sicer od njega dvignila roke, a ji vzgoja in empatija tega ne dopuščata. Tudi prizori z Ratkom Glavino so napisani zelo duhovito in jih rada igram. Ljubim to žensko, ravno zato, ker sva si tako različni.«

Družina Akrap foto: Nova TV

prejšnji članek
Prvi ledeni bar na kolesih v Sloveniji
Moda&Lepota
Prvi ledeni bar na kolesih v Sloveniji
naslednji članek
Bitko v areni začinili s pomenljivo igro: Jokali boste od smeha
Resničnostni šovi
Bitko v areni začinili s pomenljivo igro: Jokali boste od smeha