pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za novo Miss Slovenije okronali 19-letno Alido

22. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Miss Slovenije 2023

Miss Slovenije 2023 Alida Tomanič, prva spremljevalka Aleksandra Matan in druga spremljevalka Tijana Bektašević. foto: Organizator

Sinoči se je v Športni hiši Radlje ob Dravi odvil lepotni izbor Miss Slovenije 2023. To so dekleta, ki so pritegnila največ pozornosti …

Včeraj zvečer je v Športni hiši Radlje ob Dravi potekala težko pričakovana finalna prireditev Miss Slovenije 2023, ki je potekala pod voditeljsko taktirko Maje Zupan, Lare Kalanj in Maje Čolić, treh misic, ki so v minulih letih osvojile naziv Miss Slovenije.

Tokrat se je za naziv potegovalo 12 deklet, starih med 19 in 26 let. Tekom izbora pa niso ocenjevali zgolj njihovega videza, finalistke so se namreč preizkušale v izzivih povezanih s sloganom letošnjega zaključnega dogodka Podjetno, lokalno, trajnostno do ciljev.

In katera izmed 12.ih deklet so pritegnila največ pozornosti?

Za Miss Slovenije 2023 so okronali 19-letno Alido Tomanič, odbojkarico, ki poleg športa zelo rada tudi poje in se ukvarja z glasbo. 1.spremljevalka je postala Aleksandra Matan, naziva 2.spremljevalke pa se je razveselila Tijana Bektašević.

Miss Slovenije 2023: Alida Tomanič

1.spremljevalka Miss Slovenije 2023: Aleksandra Matan

2.spremljevalka Miss Slovenije 2023: Tijana Bektašević

Miss osebnosti 2023: Nika Šalamon

Miss fotogeničnosti 2023: Nada Hejja

Miss simpatičnosti 2023: Ines Marjetič

Več kot lepotno tekmovanje

Izbor za Miss Slovenije ni več klasično lepotno tekmovanje. Organizatorji so ga namreč razvili v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. Ustvarjalci lepotne zgodbe s težo v ospredje postavljajo slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, slovensko kulturno in naravno dediščino ter tako Slovence spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči in sodelovanju, prav tako pa jih ozavešča o pomembnosti negovanja narodne zavesti.

*Z vami bi delili tudi čudovite predstavitvene fotografije lepotic, a organizatorji objavo uradnih fotografij v medijih prepovedujejo.

prejšnji članek
Kmetija: To dekle je velika ljubezen srčnega Gregorja
Resničnostni šovi
Kmetija: To dekle je velika ljubezen srčnega Gregorja
naslednji članek
Velik porast prevar s kriptovalutami - ostanete lahko brez vsega denarja!
Svet slavnih
Velik porast prevar s kriptovalutami - ostanete lahko brez vsega denarja!