Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: To dekle je velika ljubezen srčnega Gregorja

22. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
gregor-fabrici

Gregor Fabrici foto: VOYO

Gregor je prava dobričina in doma ima prav posebno dekle, ki se tega še kako zaveda. Je pa res, da če bi se romantično zapletel pred kamerami, se mu ne bi pisalo dobro …

Gregor Fabrici je tekmovalec šova Kmetija, ki pri spretnosti in delu na posestvu močno izstopa. Gledalcem in sotekmovalcem se je prikupil tudi s svojo nekonfliktno naravo in zabavnim karakterjem. Na posestvu se dokazuje s trdim delom, rad pomaga in namesto tarnanja išče rešitve. Pravi kandidat, ki bi mu privoščili zmago, kajne? Zlasti, ker je spoštljiv, pošten, dobrosrčen in nepreračunljiv.

Gregor Fabrici foto: VOYO

In kako se je Gregor sploh znašel v resničnostnem šovu?

Prijavilo ga je njegovo dekle Tjaša Pečovnik, ki ima tudi sicer v njegovem življenju veliko vlogo. Da je temu tako, je Gregor mimobežno nakazal že v sami predstavitvi, saj je svojo srčno izbranko omenjal v skoraj vsakem odgovoru na vprašanje. Tako nismo le izvedeli, da ga je v šov prijavila, ker je lansko leto med spremljanjem oddaje preveč pametoval, pač pa tudi, da bi ji v primeru osvojitve denarne nagrade kupil solarij in jo peljal na počitnice, pa da je Gregor v njenih očeh preveč naiven človek, saj tako rad vsakemu priskoči na pomoč in da bi ga likvidirala, če bi se romantično zapletel. No, slednje je bilo seveda rečeno v šaljivem tonu, verjamemo namreč, da je do svojega dragega le zelo zaščitniška. Punce prste stran!

prejšnji članek
Marjetka Vovk planila v glasen jok, tekle so krokodilje solze
Resničnostni šovi
Marjetka Vovk planila v glasen jok, tekle so krokodilje solze
naslednji članek
Za novo Miss Slovenije okronali 19-letno Alido
Svet slavnih
Za novo Miss Slovenije okronali 19-letno Alido