benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Bodite mu edina in najboljša!

20. 3. 2016; 08.07
Avtor: A.K.
bodite mu edina
Bodite mu najboljša ljubimka, ki jo je kadarkoli imel! Če želite biti najboljši in edini, si preberite naslednje najpomembnejše stvari, ki se tičejo življenja med rjuhami. Seks je zelo pomemben vidik vsakega razmerja in z naslednjimi koraki lahko dosežete, da bo le-ta najboljši!

Dober seks se začne zunaj spalnice

Preden vstopita v spalnico, poskrbite za pravo vzdušje. Smatrajte to za predigro predigre. Pošljite mu žgečkljivo sporočilo, pričakajte ga z romantično večerjo ob svečkah ali pa ga preprosto zmasirajte.

Bodite pripravljeni za eksperimentiranje

Pustite vse strahove zunaj spalnice. Morda ne želite uporabljati lisic in biča, vendar to ne pomeni, da niste pripravljeni na nove stvari. Pustite mu, da vam zaveže rutko na oči, tako lahko izostrite ostala čutila. Z ledeno kocko se igrajte z njegovimi erogenimi conami. Uporabite svojo domišljijo!

Poskrbite za lubrikant

Najdite takšnega, ki vam odgovarja na vaših najobčutljivejših delih telesa. Tudi s pomočjo lubrikanta lahko z domišljijo partnerja popolnoma obnorite!

Vzdržujte očesni kontakt

Ko nekoga gledate v oči, ustvarjate intimnejši in intenzivnejši občutek, še posebej, če sta vajina obraza le nekaj centimetrov narazen. Na vsake toliko sekund ga poglejte globoko v oči, vendar ne ves čas, saj lahko to izpade tudi grozljivo.

f04a46bf8b027ab7360f5d18b2d69cf1.jpeg

Prevzemite kontrolo

Moški obožujejo, kadar ženske prevzamejo kontrolo. Privežite ga s satenastim trakom, ki je zelo mehek ali pa se spomnite kakšen drugačen način, da boste lahko prevzeli celotno kontrolo nad njim. To je zelo seksi in intimen način, da partnerja popolnoma obnorite.

Si ga želite popolnoma obnoreti?

Si ga želite popolnoma obnoreti?

prejšnji članek
Slavna igralka strta zaradi smrti!
Svet slavnih
Slavna igralka strta zaradi smrti!
naslednji članek
Dišave sovražijo razsipnost
Moda&Lepota
Dišave sovražijo razsipnost