Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Si želite boljši seks?

14. 8. 2016; 05.00
Avtor: A.K.
seks
Ste zadovoljni s svojim seksualnim življenjem? Če je odgovor ne, berite dalje!

Dajte si dovoljenje, da se zabavate. Veliko ljudem spolno zadovoljenje ni prioriteta za zdravje in dobro počutje. Veliko možnosti je za zabavo in seks je le ena izmed vseh ostalih, vendar pomembna. Dajte si dovoljenje, da cenite seks na svoj način. Ne primerjajte ga z idejami ali prepričanji drugih, kaj je normalno in kaj ne. Normalnost v seksu ima veliko odtenkov in prav vsi so bajni in zabavni.

Vzemite si čas. Ljudje najpogosteje pravijo, da nimajo časa za seks, ker so preveč zaposleni. Ob seksu delajo mišice in refleksi, emocije in senzacije, izkušnje in energija. Med dandanašnjim stresom in pomanjkanjem seksa, za rezultat dobimo le čemerne in godrnjave ljudi. Zato si vzemite čas. 15 minut trikrat na teden sezadovoljite s partnerjem ali brez!

Učite se. Vedno večje število ljudi si želi eksperimentirati v spalnici. Na vseh področjih našega življenja se soočamo z učenjem in širjenjem znanja, zakaj bi bilo pri seksu kaj drugače? 

Bodite aktivni. Zmigajte se! Preizkusite nove položaje, uporabite celotno telo med seksom. Seks ni zasnovan samo na genitalijah, temveč tudi z erogenimi conami, ki jih imamo vsi. Na primer trebušček, notranja stran stegen, vrat, ustnice, bradavičke…

Pozabite na pritisk. Pozabite na službo, otroke, šolo, vsakodnevne skrbi in obveznosti ter se enkrat za spremembo popolnoma prepustite užitkom posteljnih igric in crkljanju partnerja!

prejšnji članek
Morska sol je zaveznica lepote in zdravja
Moda&Lepota
Morska sol je zaveznica lepote in zdravja
naslednji članek
Dalije za vsake oči
Moda&Lepota
Dalije za vsake oči