stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Vaje za sanjski seks

30. 7. 2022; 02.00
Avtor: njena.si
dreamstime_xxl_58160468

foto: Dreamstime

Raziskave kažejo, da 88 % športno aktivnih žensk med rjuhami doseže večjo stopnjo zadovoljitve, kot jo občutijo ženske, ki raje lenarijo.

Potrebujete še kakšen dodaten razlog za miganje? Če si boste okrepili ključne mišice, lahko pričakujete več energije in gibčnosti, kar bo prispevalo tudi k nepozabni izkušnji v spalnici.

Dvigovanje spodnjega dela telesa: Za več energije 

Ulezite se na hrbet z iztegnjenimi nogami. Roke imejte ob telesu tako, da se opirate na dlani. Dvignite boke, kolena potegnite k prsim. Vrnite se v izhodiščni položaj. Naredite od 10 do 15 ponovitev. Ta vaja izboljša vitalnost, vzdržljivost. Če jo boste redno izvajali, zvečer ne boste tako utrujeni, da bi se zaradi spanja rajši odpovedali seksu.

Razteg stegen: Za boljšo gibljivost 

Stojte vzravnano, s sproščenimi rokami, prsni koš je vzravnan. Z desno roko primite desno peto in jo potisnite proti zadnjici. Zadržite 30 sekund. Ponovite še na drugi strani. Raztezne vaje izboljšajo gibljivost mišic, kar pomeni, da boste med ljubljenjem preizkušali tudi nove položaje, ki zahtevajo bolj elastično in gibčno telo.

Most: Zagotovilo za »O« 

Ulezite se na hrbet, kolena naj bodo pokrčena. Stisnite zadnjične mišice, aktivirajte mišice trebuha in medenice. Dvignite boke in ustvarite diagonalno linijo med koleni in glavo. Med izdihom se spustite, vendar se ne dotaknite tal, in se še enkrat dvignite. Naredite 15 ponovitev. Močnejše ko boste imeli mišice medeničnega dna, intenzivnejši bodo vaši orgazmi.

Počep na eni nogi: Za večjo občutljivost tam spodaj 

Postavite se ob stol ali stojte prosto. Dvignite in iztegnite eno nogo in počepnite toliko, da bo koleno tvorilo kot 90 stopinj. Zadržite 15 sekund. Naredite 10 ponovitev na vsako nogo. Počepi in druge vaje za spodnji del telesa povečajo pretok krvi, tudi v vagini, da postane občutljivejša na dražljaje.

Žabji kraki: Za izkušnjo Kamasutre

Bodisi da želite preizkusiti nov položaj ali samo oviti noge okoli svojega ljubimca, ta vaja vam bo pomagala okrepiti notranji del stegen in mišice medeničnega dna ter vas tako pripravila na Kamasutro.

Lezite na trebuh, pod medenico si dajte dve brisači, zviti v rolico. Nekoliko razkrečite noge, da boste spominjali na žabo. Z rokami primite prste na nogah in jih potisnite proti zadnjici. Položaj zadržite 3 minute, nato se sprostite. 

prejšnji članek
3 znaki da ste našle gospoda 'pravega'
Odnosi
3 znaki da ste našle gospoda 'pravega'
naslednji članek
Slastna slana pita, ki vas bo navdušila
Kulinarika
Slastna slana pita, ki vas bo navdušila